Annonce
Varde

Sociale medier trækker onlinesalget op hos Lé Mosch

Tina Schouboe Hofmann bruger sig selv på sociale medier, og hun er sikker på, at det har en stor betydning for det gode salg, hun har i webbutikken i øjeblikket. Arkivfoto: Annett Bruhn
Tina Schouboe Hofmann prioriterer at bruge sociale medier, og hun bruger sin egen person. Hun er sikker på, at det har skabt den forbindelse til privatkunderne, der gør, at de handler ekstra under coronakrisen.
Annonce

Varde: Tina Schouboe Hofmann har travlt. Ene kvinde skal hun sende varer ud til de, der handler hos Lé Mosch og Léhof - hendes to netbutikker - og her er salget steget markant under coronakrisen.

Hun er ret sikker på, hvad der er årsagen; Det er hendes tilstedeværelse på sociale medier som Facebook og Instagram.

- Jeg bruger virkelig mig selv, og jeg viser vores varer, siger hun.

- Det er jeg glad for, at jeg har gjort nu. Det har virkelig gjort, at folk bakker op om os. Jeg kan se, at der er mange, der skriver kommentarer som "hvor er det fedt", og "jeg lægger en ordre for at støtte dig". Jeg tror helt sikkert, det har gjort meget. Jeg kunne ikke have solgt så meget, som jeg gør nu, uden de sociale medier.

Annonce

Sindsygt mange kimonoer

Under coronakrisen har hun blandt andet solgt ud af sit lager af kimonoer.

- Det er sindsygt så mange kimonoer, jeg har solgt, og det er kun på grund af de sociale medier, siger hun.

- Det var andensortering, så folk kunne ikke engang se, hvilken farve de fik. De fik det så også nedsat med 80 procent, men folk har virkelig stolet på mig, når jeg har sagt, at der var mange fine imellem. Hvis de sendte, hvilke farver, de syntes, var flotte, så fandt vi en, der nogenlunde matchede. Jeg har ikke nogen endnu, der har brokket sig over den, de har fået, og det, tror jeg, er, fordi det bygger på tillid. Jeg har været ærlig, når jeg har sagt: "Prøv at høre her: I kan ikke alle få i pink, for der er ikke 200 styk i pink".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce