Annonce
Haderslev

Socialt udsatte får mulighed for vaccination mod covid-19

Haderslev: Knap 4.600 ældre og sårbare borgere i Haderslev Kommune er allerede færdigvaccineret. Nu får socialt udsatte borgere også mulighed for at blive vaccineret mod covid-19.

- Jeg glæder mig over, at socialt udsatte borgere nu også kan blive vaccineret. Det vil give dem en mere tryg og fri hverdag, siger Helle Birgitte Mikkelsen, afdelingschef for handicap, socialpsykiatri og myndighed i Haderslev Kommune.

Borgerne er inviteret til vaccination gennem de kommunale og private tilbud, de er i kontakt med. I alt 204 borgere var skrevet på vaccinationslisten til at få første stik torsdag den 22. april i Haderslev Idrætscenter. Andet stik gives torsdag den 20. maj.

Annonce

- De borgere, som har taget imod tilbuddet om vaccination, er glade for at få muligheden. Flere af borgerne har blandt andet fortalt, at de højst sandsynlig ikke ville blive vaccineret, hvis de selv skulle bestille en tid til vaccination og ikke blev støttet i at møde op på dagen. Flere af borgerne har desuden nævnt, at muligheden for at få støtte til vaccination betyder, at de føler sig hørt, værdsat og respekteret, siger leder fra Rusmiddelcentret, Malene Majlund Fischer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce