Annonce
Erhverv

Sol og Strand har ansat ny leder af Fanø-kontoret: Dan Berg Nielsen bliver bureauchef på øen

Dan Berg Nielsen har hele sit liv været vant til at komme på Fanø. Derfor er han nu også ekstra glad for at skulle starte job op på øen. Foto: Sol og Strand
56-årige Dan Berg Nielsen fra Esbjerg er tiltrådt som bureauchef hos Sol og Strand Fanø. Han kommer fra en stilling som virksomhedskonsulent hos uddannelsesinstitutionen Rybners i Esbjerg.

Fanø: Arbejdet har altid ført Dan Berg Nielsen hid og did. Han har boet og arbejdet i udlandet, Tønder og Vejle, og nu har jobbet ført ham til Fanø, hvor han dels skal byde feriegæster velkommen til de omkring 300 privatejede ferieboliger, som Sol og Strand udlejer og servicerer på Fanø, og dels rådgive de mange husejere, som er tilknyttet kontoret. Det skriver Sol og Strand i en pressemeddelelse.

Dan Berg Nielsen er oprindeligt uddannet købmand hos daværende Steen Favør Supermarked i Esbjerg og har siden haft en karriere som sælger, forretningsfører hos Q8, logistik- og administrationschef i en virksomhed, der var specialiseret i jagtudstyr.

I 2007 blev han ansat som kursusleder hos Falck Safety Services, der tilrettelægger sikkerhedskurser for medarbejdere i den maritime sektor og i olie-, gas- og vindindustrien. Det var i forbindelse med dette job, at han boede tre år i Aserbajdsjan og senere et år i Bremerhaven i Tyskland.

Annonce

Et andet hjem på Fanø

Dan Berg Nielsen er født og opvokset i Esbjerg og bor i dag med sin kone, der er sygeplejerske, i byen, men Fanø er hans andet hjem.

Siden han var ung, har han jævnligt taget færgen fra fastlandet. Dengang for at feste på diskotek 'Pelargonie Huset', som lå i forbindelse med hotel 'Kongen af Danmark' i Fanø Bad. Og nu, hvor de ungdommelige udskejelser er lagt på hylden, for at opholde sig i parrets sommerhus på øen.

- Det er vores fristed, og vi nyder at komme her både sommer og vinter. Jeg må erkende, at udover, at jeg fandt denne stilling uhyre spændende, så tiltalte det mig, at det var på Fanø, siger Dan Berg Nielsen, der glæder sig over, at han er landet i en fondsejet virksomhed.

- For mig giver det mening at være en del af en virksomhed, der støtter velgørende organisationer og lokale projekter frem for at være ejet af eksempelvis en kapitalfond, siger han.

Annonce

Vil lære ejerne at kende

Den første tid som bureauchef vil han have fokus på at lære de mange sommerhusejere at kende og sikre, at der bliver etableret et godt samarbejde.

- Jeg ved, hvor vigtigt det er, at der bliver taget godt vare på deres sommerhuse, og derfor er det afgørende for mig, at vi får opbygget gode relationer. Som sommerhusejer kan jeg identificere mig med mange af de udfordringer, de står i, og jeg har flere ideer til, hvordan vi kan hjælpe vores sommerhusejere, siger han Dan Berg Nielsen og fortsætter:

- Blandt andet tænker jeg, at det vil være en fordel at have en trailer til fri afbenyttelse. Tilsvarende håber jeg, at det bliver muligt at etablere et ejerværksted, hvor vores sommerhusejere kan komme og låne værktøj og dermed slippe for at tage en masse værktøj med over fra fastlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Sport

Se med i aften på jv.dk: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Annonce