Annonce
Erhverv

Solar investerer i to virksomheder

står for intelligente, digitale løsninger for at forbedre håndværkeres produktivitet.

Solar A/S i Vejen investerer i to digitale virksomheder, Minuba og GenieBelt, der begge står bag intelligente, digitale løsninger med det formål at forbedre håndværkeres produktivitet.

De står bag værktøjer, der sikrer styring og overblik i byggeprojekter og forbedrer produktiviteten blandt håndværkere.

- Både dynamisk projektstyring og online sags- og ressourcestyring skaber øget produktivitet, og det skal der til, hvis man vil være blandt fremtidens vindervirksomheder i en tid med skærpet konkurrence. Den filosofi tror Solar så meget på, at vi nu investerer i to virksomheder, der hver især har gjort det til en styrke at forbedre håndværkeres produktivitet, siger Hugo Dorph, kommerciel direktør, i en pressemeddelelse.

GenieBelt og Minuba er stærke på hvert deres felt. De står bag digitale værktøjer, der kan bruges uafhængigt af tid og sted, så de er tilpasset travle byggeledere og håndværkere på farten.

Meget bredt

Med investeringen ejer Solar knap 20 procent af henholdsvis GenieBelt og Minuba.

- Der er tale om to investeringer, som passer godt i Solars strategi. Vi ser meget bredt på forretningsudviklingsmuligheder og ikke kun på det, vi kan opkøbe og integrere i den klassiske forretning. Begge virksomheder har ambitiøse ekspansionsplaner, og der kan vi med vores investering, erfaring, viden og markedskendskab være med til at hjælpe dem på vej, siger Hugo Dorph.

Vi er allerede en af de største e-handelsvirksomheder i Nordeuropa, men for Solar er digitalisering meget mere end blot e-handel. Solar satser på digitalisering i alle led af forretningen, og det er en af grundene til, at vi har de mest produktive kunder.

Hugo Dorph

To opkøb

GenieBelt arbejder med dynamisk projektstyring for at øge produktiviteten i byggebranchen.


  • Minuba har specialiseret sig i online sags- og ressourcestyring med fokus på udvikling og optimering af driften i især installatør-, bygge- og anlægsbranchen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce