Annonce
Erhverv

Solar investerer i to virksomheder

står for intelligente, digitale løsninger for at forbedre håndværkeres produktivitet.

Solar A/S i Vejen investerer i to digitale virksomheder, Minuba og GenieBelt, der begge står bag intelligente, digitale løsninger med det formål at forbedre håndværkeres produktivitet.

De står bag værktøjer, der sikrer styring og overblik i byggeprojekter og forbedrer produktiviteten blandt håndværkere.

- Både dynamisk projektstyring og online sags- og ressourcestyring skaber øget produktivitet, og det skal der til, hvis man vil være blandt fremtidens vindervirksomheder i en tid med skærpet konkurrence. Den filosofi tror Solar så meget på, at vi nu investerer i to virksomheder, der hver især har gjort det til en styrke at forbedre håndværkeres produktivitet, siger Hugo Dorph, kommerciel direktør, i en pressemeddelelse.

GenieBelt og Minuba er stærke på hvert deres felt. De står bag digitale værktøjer, der kan bruges uafhængigt af tid og sted, så de er tilpasset travle byggeledere og håndværkere på farten.

Meget bredt

Med investeringen ejer Solar knap 20 procent af henholdsvis GenieBelt og Minuba.

- Der er tale om to investeringer, som passer godt i Solars strategi. Vi ser meget bredt på forretningsudviklingsmuligheder og ikke kun på det, vi kan opkøbe og integrere i den klassiske forretning. Begge virksomheder har ambitiøse ekspansionsplaner, og der kan vi med vores investering, erfaring, viden og markedskendskab være med til at hjælpe dem på vej, siger Hugo Dorph.

Annonce

Vi er allerede en af de største e-handelsvirksomheder i Nordeuropa, men for Solar er digitalisering meget mere end blot e-handel. Solar satser på digitalisering i alle led af forretningen, og det er en af grundene til, at vi har de mest produktive kunder.

Hugo Dorph

To opkøb

GenieBelt arbejder med dynamisk projektstyring for at øge produktiviteten i byggebranchen.


  • Minuba har specialiseret sig i online sags- og ressourcestyring med fokus på udvikling og optimering af driften i især installatør-, bygge- og anlægsbranchen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce