Annonce
Sønderborg

Solid Sound lukker parkunderholdningen i Rinkenæs

Solid Sound har primært huseret i Sønderjylland siden 2011. Pressebillede

Rinkenæs: Parkunderholdningen i Rinkenæs slutter den 23. sæson tirsdag 30. juli, hvor Solid Sound indtager scenen i Gartnerslugten i Rinkenæs.

Solid Sound har primært huseret i Sønderjylland siden 2011. De fire mand i bandet spiller de største hits fra de mest populære kunstnere. Shubidua, Kim Larsen, Beatles, Volbeat, Rasmus Seebach.

Bandet leverer en solid indsats hver eneste gang og det kan mærkes helt ud på bageste række

Parkkoncerten afvikles på friluftsscenen i Gartnerslugten i Rinkenæs, hvor der er rejst et telt så orkesteret kan stå i nogenlunde tørvejr.

Takket være 20 plakatsponsorer og det faktum, at orkestrene har optrådt næsten gratis, er koncerten gratis.

Koncerten begynder kl. 19.30 og slutter omkring kl. 21.30.

Der er parkering på Dalsmark – her beder arrangørerne om at man kører op på rabatten af hensyn til trafikken på Dalsmark og ved Rinkenæs Skole på Stenvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Ansatte er dybt skuffede over lukning af Danfoss-fabrik: Jeg troede fandeme, det var løgn

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark For abonnenter

Smittede patienter: Kirurgs hudlidelse kan have kostet Henrik fra Fanø hans nye hofte

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];