Annonce
forside

Solidt forsvarsspil afgjorde lokalopgøret

HADERSLEV: - Hvis jeg nu tager de neutrale briller på, må jeg nok sige, at Aabenraa havde fortjent det ene point, konstaterede HFK's træner, René Hakala, efter den knebne sejr i lokalopgøret.

- Da Aabenraa fik reduceret til 2-1, sad de på resten af kampen, og i anden halvleg var vi hårdt under pres, men vores bageste forsvar stod virkelig godt, tilføjede han.

Også HFK's målmand Patrick Born, der var indkaldt i stedet for skadede Rasmus Sommer, havde sin store andel i de tre point. Ved stillingen 2-1 præsterede han en pragtredning af en bold, som de fleste allerede havde set i nettet.

Hjemmeholdet bragte sig foran med 2-0 efter godt et kvarters spil. I denne periode var HFK toneangivende, men da gæsterne fem minutter senere fik reduceret til 2-1, skiftede kampen karakter, og Aabenraa blev klart dominerende.

Det kneb gevaldigt for HFK, men det lykkedes alligevel at forsvare føringen på 2-1 hjem.

Haderslev FK - Aabenraa BK 2-1 (2-1)

Fodbold, serie 2

Mål: 1-0 Jesper Byriel (4), 2-0 Sebastian Thim Nissen (16), 2-1 (21)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce