Annonce
Sport

Solskjær om United-mål: Det kan aldrig være et frispark

Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at der var frispark, da Manchester United scorede mod Liverpool.

Trænere og spillere fra Liverpool var rasende, da dommer Martin Atkinson tillod Manchester Uniteds mål til 1-0 i søndagens derby, der endte 1-1.

Før Marcus Rashford satte foden på et perfekt indlæg fra Daniel James og scorede, var der begået frispark mod angriberen Divock Origi i en duel længere fremme på banen, mente de.

Den holdning deler United-manager Ole Gunnar Solskjær ikke.

- Det kan aldrig være et frispark. Jeg tror ikke, at Keano (Roy Keane, red.) ville sige, at det var et frispark, siger nordmanden ifølge BBC.

- Jeg synes, at dommerne fortjener ros. Det er ikke ofte, at vi roser dem, men han (Atkinson, red.) lod det være et derby. Det var ikke sådan, at man ikke måtte røre hinanden.

Efter scoringen i første halvleg havde Manchester United kurs mod en tiltrængt sejr i en svær periode.

Liverpool scorede kort efter, da Sadio Mané sendte bolden i mål, men det blev annulleret, fordi senegaleseren ramte bolden med hånden.

Alligevel gik det galt for United, da indskiftede Adam Lallana scorede fem minutter før tid og forpurrede hjemmeholdets fest.

- Det er en god følelse at se spillerne give alt, hvad de har, men deres mål kom på et tidspunkt, hvor vi var trætte. Det var mod slutningen, så naturligvis var vi trætte fysisk og mentalt.

- Lige op til havde vi nogle gode kontraangreb, så det var en virkelig god og helhjertet præstation. Vi gav alt, siger Solskjær.

Efter 1-1-kampen er United på 13.-pladsen med ti point, mens Liverpool fører Premier League med seks point ned til Manchester City.

Uniteds næste opgave er i Europa League ude mod Partizan Beograd torsdag, mens Liverpool onsdag gæster Genk i Champions League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Ko-broen i Gesten er privat ejendom

Kommentar For abonnenter

Spændende projekt med Tilflytterbolig

Det går op og ned for landsbyerne. Sådan er det rundt i landet, og sådan er det også her i Vejen Kommune. Et par eksempler fra den seneste tids artikler her i JydskeVestkystens Vejenudgave afspejler meget godt, at det står sådan til: I Hovborg er der et mål om at uddele velkomstkurve til de borgere, som flytter til landsbyen. Men den målsætning er blevet en udfordring, simpelthen fordi der flytter så mange til landsbyen, et det endog er svært at følge med at få uddelt velkomstkurvene. I den østlige ende af kommunen – i Andst – har landsbyens dagligvareforretning, Høkeren, mistet omsætning. Andst er ellers en af de landsbyer, hvor der også har været god gang i tilflytningen og byggeri af nye huse gennem de senere år. Hver sin landsby – med hver deres udfordringer. Men tilbage til Hovborg. Selv om det på jævnt vestjysk kan konstateres, at ”det egentlig går udmærket” i Hovborg, hvor der findes en brugsforening, en kro, virksomheder samt et aktivt foreningsliv, så bliver øjnene alligevel ikke lukket for, at der hele tiden skal gøres noget for ikke bare at fastholde tingene, som de er; nej, der skal også udvikling til. Lokalrådet i Hovborg har just afviklet et møde, hvor det netop handlede om, hvad der skal til for at skabe udvikling og fremdrift, der kan være med til at sikre landsbyens overlevelse. Et af udgangspunkterne for mødet er den statistiske kendsgerning – en træls én af slagsen – nemlig, at der rundt i landet de seneste ti år er flyttet 40.000 beboere fra de små samfund og ind til byerne. Det er tæt på, at tallet matcher indbyggertallet i hele Vejen Kommune. En del af lokalrådets møde kom til at handle om projekt Tilflytterbolig, som Hærvejsklyngen – Hovborg, Lindknud, Gjerndrup, Gesten og Bække – er langt fremme med. Ikke færre end 16 projekter er i gang rundt i landet, og her lokalt har Hærvejsklyngen planer om at købe den tidligere børnehave-ejendom i Lindknud og ombygge den til en Tilflytterbolig. En Tilflytterbolig er rettet mod familie eller par, der ikke er bosiddende i den pågældende landsby, men som af jobmæssige årsager ønsker eller overvejer at flytte tættere på sin nuværende eller kommende arbejdsplads. Tilflytterboligen giver mulighed for, at familien eller parret kan finde ud af, om et nyt lokalsamfund og et eventuelt nyt job er det rigtige valg, inden man investerer i en bolig i et område, man ikke kender. I disse år er der god gang i udviklingen af arbejdspladser i Vejen Kommune, hvilket skaber et potentiale for nye tilflyttere. Den tilflytterkampagne, som Vejen Kommune og UdviklingVejen har i gang, suppleres rigtig fint med projektet med en Tilflytterbolig. Det bliver derfor spændende at følge projektet i Lindknud, og om det efterfølgende lykkes at få en Tilfytterbolig i hver af de fem landsbyer i Hærvejsklyngen. GOD SØNDAG

Annonce