Annonce
Sport

Solskjær om United-mål: Det kan aldrig være et frispark

Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at der var frispark, da Manchester United scorede mod Liverpool.

Trænere og spillere fra Liverpool var rasende, da dommer Martin Atkinson tillod Manchester Uniteds mål til 1-0 i søndagens derby, der endte 1-1.

Før Marcus Rashford satte foden på et perfekt indlæg fra Daniel James og scorede, var der begået frispark mod angriberen Divock Origi i en duel længere fremme på banen, mente de.

Den holdning deler United-manager Ole Gunnar Solskjær ikke.

- Det kan aldrig være et frispark. Jeg tror ikke, at Keano (Roy Keane, red.) ville sige, at det var et frispark, siger nordmanden ifølge BBC.

- Jeg synes, at dommerne fortjener ros. Det er ikke ofte, at vi roser dem, men han (Atkinson, red.) lod det være et derby. Det var ikke sådan, at man ikke måtte røre hinanden.

Efter scoringen i første halvleg havde Manchester United kurs mod en tiltrængt sejr i en svær periode.

Liverpool scorede kort efter, da Sadio Mané sendte bolden i mål, men det blev annulleret, fordi senegaleseren ramte bolden med hånden.

Alligevel gik det galt for United, da indskiftede Adam Lallana scorede fem minutter før tid og forpurrede hjemmeholdets fest.

- Det er en god følelse at se spillerne give alt, hvad de har, men deres mål kom på et tidspunkt, hvor vi var trætte. Det var mod slutningen, så naturligvis var vi trætte fysisk og mentalt.

- Lige op til havde vi nogle gode kontraangreb, så det var en virkelig god og helhjertet præstation. Vi gav alt, siger Solskjær.

Efter 1-1-kampen er United på 13.-pladsen med ti point, mens Liverpool fører Premier League med seks point ned til Manchester City.

Uniteds næste opgave er i Europa League ude mod Partizan Beograd torsdag, mens Liverpool onsdag gæster Genk i Champions League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce