Annonce
Sport

Solskjær: Sejr over Liverpool kan vende sæsonen

Paul Ellis/Ritzau Scanpix
Ole Gunnar Solskjær vil have selvtilliden tilbage hos sine spillere, for så vil resultaterne vende, mener han.

Skuffelserne har afløst hinanden i den engelske storklub Manchester United i denne sæson, men klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær, er sikker på, at han er manden, der kan vende de kedelige resultater.

Vendepunktet står nemlig foran snuden på United-spillerne. Tre point mod ærkerivalen Liverpool søndag eftermiddag kan sætte gang i en positiv stime, mener nordmanden.

- En sejr i en sådan kamp kan definitivt vende en sæson. En god indsats og et godt resultat kan forbedre spillernes selvtillid, humør og selvopfattelse.

- Måske har nogle af spillerne ikke troet, at de har været gode nok. Når man mangler selvtillid tænker man for meget og handler ikke efter sit instinkt. Men jeg ved, at mine spillere er gode nok, det er jeg ikke i tvivl om, siger Ole Gunnar Solskjær.

Nordmanden er under et stort pres i Manchester United. Ni point efter otte ligakampe og en placering i tabellens nederste halvdel harmonerer ikke med selvforståelsen i den stolte klub.

Omvendt har Liverpool lutter sejre indtil videre i Premier League og har sat kursen mod sit første mesterskab siden 1990.

Den lange stime af sæsoner uden et mesterskab får Solskjær til at sætte Manchester Uniteds aktuelle krise ind i en større kontekst, imens han samtidig stikker til rivalen.

- Jeg er sikker på, at vi nok skal komme til at vinde ligaen igen. Jeg er sikker på, at der ikke går 30 år, før vi vinder Premier League næste gang, siger Solskjær.

Manchester United vandt senest mesterskabet i 2013.

Søndagens storkamp begynder klokken 17.30 dansk tid på Old Trafford.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Spændende projekt med Tilflytterbolig

Det går op og ned for landsbyerne. Sådan er det rundt i landet, og sådan er det også her i Vejen Kommune. Et par eksempler fra den seneste tids artikler her i JydskeVestkystens Vejenudgave afspejler meget godt, at det står sådan til: I Hovborg er der et mål om at uddele velkomstkurve til de borgere, som flytter til landsbyen. Men den målsætning er blevet en udfordring, simpelthen fordi der flytter så mange til landsbyen, et det endog er svært at følge med at få uddelt velkomstkurvene. I den østlige ende af kommunen – i Andst – har landsbyens dagligvareforretning, Høkeren, mistet omsætning. Andst er ellers en af de landsbyer, hvor der også har været god gang i tilflytningen og byggeri af nye huse gennem de senere år. Hver sin landsby – med hver deres udfordringer. Men tilbage til Hovborg. Selv om det på jævnt vestjysk kan konstateres, at ”det egentlig går udmærket” i Hovborg, hvor der findes en brugsforening, en kro, virksomheder samt et aktivt foreningsliv, så bliver øjnene alligevel ikke lukket for, at der hele tiden skal gøres noget for ikke bare at fastholde tingene, som de er; nej, der skal også udvikling til. Lokalrådet i Hovborg har just afviklet et møde, hvor det netop handlede om, hvad der skal til for at skabe udvikling og fremdrift, der kan være med til at sikre landsbyens overlevelse. Et af udgangspunkterne for mødet er den statistiske kendsgerning – en træls én af slagsen – nemlig, at der rundt i landet de seneste ti år er flyttet 40.000 beboere fra de små samfund og ind til byerne. Det er tæt på, at tallet matcher indbyggertallet i hele Vejen Kommune. En del af lokalrådets møde kom til at handle om projekt Tilflytterbolig, som Hærvejsklyngen – Hovborg, Lindknud, Gjerndrup, Gesten og Bække – er langt fremme med. Ikke færre end 16 projekter er i gang rundt i landet, og her lokalt har Hærvejsklyngen planer om at købe den tidligere børnehave-ejendom i Lindknud og ombygge den til en Tilflytterbolig. En Tilflytterbolig er rettet mod familie eller par, der ikke er bosiddende i den pågældende landsby, men som af jobmæssige årsager ønsker eller overvejer at flytte tættere på sin nuværende eller kommende arbejdsplads. Tilflytterboligen giver mulighed for, at familien eller parret kan finde ud af, om et nyt lokalsamfund og et eventuelt nyt job er det rigtige valg, inden man investerer i en bolig i et område, man ikke kender. I disse år er der god gang i udviklingen af arbejdspladser i Vejen Kommune, hvilket skaber et potentiale for nye tilflyttere. Den tilflytterkampagne, som Vejen Kommune og UdviklingVejen har i gang, suppleres rigtig fint med projektet med en Tilflytterbolig. Det bliver derfor spændende at følge projektet i Lindknud, og om det efterfølgende lykkes at få en Tilfytterbolig i hver af de fem landsbyer i Hærvejsklyngen. GOD SØNDAG

Annonce