Annonce
Varde

Som barn var hun drengepige: Bagedyst-Anne fightede i finalen med stærkt hævet ankel

Det gik rigtig godt. Anne kom i finalen, og Mads vandt fuldt fortjent. Det synes Anne i hvert fald selv. Foto: DR
Hun skabte drama og rejste sig. Det undrer ikke den nærmeste familie til Anne. Bagedyst-finalisten så udsendelsen med venner fra vestjyske Tistrup - og sin kæreste.
Annonce

Tistrup: 26-årige Anne Tirstrup, der nåede til finalen i Den Store Bagedyst betegner sejren til meddeltager Mads som helt fortjent. Selv har sygeplejerske Anne det rigtig godt med ikke at vinde finalen, men at nå så langt. For Mads var bedst, vurderer hun.

Anne Tirstrup har stærke rødder i den vestjyske stationsby Tistrup, hvor hun voksede op.

Som tv-seere bemærkede, så forstuvede Anne sin ankel, da hun snublede på finalens første dag under udførelsen af "Den hemmelige Udfordring". Hun måtte have is på en stærkt hævet ankel. Men Anne humpede i bogstaveligste forstand igennem og blev nummer to i udfordringen, selv om hun nærmest ikke var i stand til at bevæge sig.

Så er spørgsmålet, om Anne nu vil bruge den platform, som Den Store Bagedyst har givet hende? Det kan godt være. Den unge sygeplejerske lægger ikke skjul, at der er showbiz i hende.

Så hun afviser ikke, at hun godt kunne tænke sig af fortsætte med at lave noget inden for medieverdenen, hvis det rigtige tilbud viser sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce