Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

Som første skoledag for Thomas Mogensen

Thomas Mogensen skal med sin erfaring være med til at løfte SønderjyskE både på og uden for banen. Foto: Karin Riggelsen
Thomas Mogensen tog mandag hul på den aktive karrieres formentlig sidste udfordring. Den tidligere landsholdsspiller får en stor rolle hos SønderjyskE.
Annonce

28 minutter.

Så kort tid tog det Thomas Mogensen at køre fra hjemmet i Tyskland til sin nye arbejdsplads i Skansen i Sønderborg.

Dermed er den 37-årige håndboldspiller fri for den lange køretur, der sled på ham i Skjern-tiden.

Nu er han klar til at hjælpe SønderjyskE et skridt videre i dansk håndbold.

- Jeg glæder mig, og drengene ser fitte ud. Vi glæder os til at komme i gang og få svedt lidt og føle, at vi har nogle målsætninger, som vi skal til at arbejde hen imod, siger Mogensen, der lige som de fleste andre håndboldspillere har været i venteposition siden coronavirussen lukkede landet ned.

- Det er fire måneder uden håndbold. Uden at være skadet. Jeg har bare været frisk og klar til at lave noget, men har ikke fået lov. Nu skal man bare lige huske, når man går ind i hallen, at man ikke har spillet i fire måneder og ikke bare tror, at man kan det, man kunne for fire måneder siden.

Mogensen har set frem til denne dag. Både at spille håndbold igen, og at påbegynde et nyt kapitel i karrieren.

- Det er et eller andet sted lige som første dag i skole. Jeg er aldrig for gammel eller stor til at starte et nyt sted på arbejde. Nye kollegaer, nye omgivelser. Hvor ligger omklædningsrummet og hvor er mødelokalet? Alle de ting gør også lige, at man kommer ud af sin comfortzone, og man skal lige være lidt mere obs på, hvad der foregår, siger han.

- Det er også det, jeg synes, der gør, at man mærker, at man er motiveret og fokuseret på at gøre en indsats, fordi man netop kommer ud i nogle andre ting, hvor man måske også skal koncentrere sig på nogle punkter, hvor tingene før bare har kørt, funderer han.

Og Mogensens nye træner, Jan Pytlick, glæder sig til at drage nytte af den tidligere landsholdsspiller kolossale erfaring.

- Han er en, der vil blive lyttet meget til, fordi han har prøvet så meget, forsikrer Pytlick.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce