Annonce
Kolding

Somalisk Forening: Vi vil løse problemerne sammen

Over en kop kaffe på værtshuset drøftede repræsentanter fra Somalisk Forening problemerne igennem med restuaratør Peter Jørgensen. Han ses her delvis med ryggen til. Herefter følger fra højre Ismail Abdullah, Abdulle Elmi og Muhammed Mohamoud.
Annonce

KARANTÆNE: Formanden for Somalisk Forening i Kolding, Ismail Abdullah, er helt enig med restauratør Peter Jørgensen i, at hvis nogle somaliere ikke opfører sig ordentligt på hans værtshus og gentagne gange har lavet ballade eller gået så vidt som at stjæle fra en gæst, skal de have karantæne.

– Dem, som holder sig indenfor loven, er der jo aldrig problemer med. Det er helt fint fra min side, hvis de pågældende får karantæne. Det har de jo selv bedt om, når de ikke har opført sig ordentligt på værtshuset. Og så er det restauratørens ret at udstede en karantæne, siger Ismail Abdullah, som dog advarer mod at generalisere.

Relaterede artikler:
> Restauratør i Kolding udelukker somaliere fra værtshus

Allerede i går havde repræsentanter fra Somalisk Forening møde med restauratør Peter Jørgensen omkring problemerne.

Formand Ismail Abdullah og bestyrelsesmedlemmerne Abdulle Elmi og Mohamed Mohamoud mødte på eget initiativ op på New York City for at tale med Peter Jørgensen.

Her så de blandt andet hans videooptagelser af tyveriet, der blev begået lørdag morgen. Noget tyder på, at den somaliske tyv er fra Kolding-egnen.

Hvis der bliver problemer i fremtiden, har de givet hinanden hånd på, at de kontakter hinanden med det samme for at løse problemerne.
– Vi kom ned for at se, hvem det er, der laver ballade, for vi vil hjælpe hinanden, siger Ismail Abdullah.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce