Annoncørbetalt indhold

Sommer 2021 og herremode: de største modetendenser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kalenderen siger maj måned, og vi bevæger os langsomt ind i juni, hvor sommeren for alvor kan vise sig fra sin bedste side. Sommeren nærmer sig derfor med hastige skridt, og man kan så småt begynde at gøre sommergarderoben klar, få et overblik over det gamle sommertøj og måske gå på udkig efter nyt. Har du mange gamle t-shirts, skjorter og shorts, og trænger du til lidt forandring i garderoben? En online webshop som Spreeglee.dk kan gøre shoppingen nem og overskuelig, og du kan her finde et lækkert udvalg af sommertøj i top kvalitet. Men er du i tvivl om, hvad der kommer til at fylde i gadebilledet og er populært denne sommer? Så læs med her, og bliv klar til sommeren 2021 med de største modetendenser.

Enkelt og stilfuldt 

Annonce

Det enkle og stilfulde look går aldrig af mode, og det er kommet for at blive. Iklæd dig en enkel polo trøje eller t-shirt, et par shorts og sneakers og skab på den måde et simpelt og trendy outfit ud af meget få items. Det er en tendens at være ‘’ casually well dressed’’ og netop tøj i god kvalitet kan gøre et simpelt look ekstra lækkert. Har du allerede mange t-shirts og polotrøjer i garderoben, men er de enten misfarvet, slidte eller ødelagte? Så er det på tide at finde nogle nye, og den her gang skal du måske satse på kvalitet, så du næste år slipper for at stå i samme problem. Spreeglee.dk har et stort udvalg af eksklusive designersbrands såsom Tommy Hilfiger - alt sammen i god kvalitet, og dermed tøj du kan bruge igen og igen. En polo trøje eller t-shirt fra Tommy Hilfiger er en klassiker, de passer perfekt til et varmt sommervejr og kan sætte prikken over i’et på dit outfit.

Oversize tøj 

En af de største tendenser i denne sæson er oversize tøj, og det er en udbredt tendens både blandt kvinder og mænd at have behageligt og oversize tøj på. Et par løse jeans er et musthave i din garderobe denne sommer, og både highstreet butikker og danske designerbrands har taget tendensen til sig. Men er du på udkig efter jeans du kan genbruge i mange år, så er modebrandet Tommy Hilfiger igen et godt valg.

Brede og løse jeans kan både styles med en simpel oversize t-shirt eller en klassisk crewneck, hvis du ikke går efter et 100% oversize look. Oversize tøj, hvad enten det er en t-shirt eller jeans, passer perfekt til sommervejret - den gode komfort og det løse look er nemlig perfekt, når temperaturen har passeret de 20 plusgrader.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.