Annoncørbetalt indhold

Sommer i Jylland: Vær turist i egen landsdel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har I planlagt, hvor sommerferien går hen i år? Ellers bor i overveje at holde den i Jylland. Selvom Jylland ikke umiddelbart lyder som en eksotisk sommerdestination, så har landsdelen en masse at byde på - også selvom I allerede bor her i forvejen. Her er nemlig mange skjulte perler og fantastiske natursteder, som man sjældent kommer afsted og får oplevet i hverdagen.

Oplev en varieret natur 

Annonce

Kører I turen op gennem Jylland, der er lidt over 300 kilometer lang, så vil I komme igennem meget forskellige natur. Fra Vadehavet i Sønderjylland til det barske, rå Vesterhav med skrænter og klipper, bøgeskove og bakker mod øst, flad hede i Midtjylland og strandørken og uspoleret natur i Nordjylland. I vil få naturoplevelser af alle slags, og de kan enten opleves gående, cyklende eller sejlende.

Derfor er det også nemt at finde et andet terræn end det, som I begår jer i til dagligt. I Jylland er det muligt at holde lige den ferie, som I ønsker. Ønsker I afslapning og badeferie, er der flere badesøer i Midtjylland eller mange gode fjorde i øst. Er i mere til storslåede naturoplevelser med adventure, kan I tage mod vest.

Find et hyggeligt overnatningssted 

Hvad enten I er til at bosætte jer et enkelt sted og køre ud og opleve derfra, eller I hellere vil rejse rundt, så er der mange gode overnatningssteder i Jylland. Har I mulighed for det, kan I spænde en campingvogn bag på bilen og køre afsted. Jylland byder på mange campingpladser med et stort udvalg af forskellige faciliteter. Det kan også være at I mere er til at opleve byerne. Her er der mulighed for hoteller eller vandrehjem.

En anden god mulighed er at overnatte i sommerhuse. Hvis I vælger et sommerhus som basen for jeres ferie, får I et sted, der byder til mange timers hygge, hvad enten vejret viser sig fra sin gode eller dårlige side.

Nye oplevelser tæt på

I behøver ikke nødvendigvis tage langt væk for at opleve nye ting. Måske er der en seværdighed, et museum, en zoologisk have eller en by en time væk, som I aldrig har oplevet? Udnyt sommeren til at udforske jeres nærområde. Selvom I bor i Jylland, betyder det ikke, at I kender hele Jylland. Nogle gange har vi en tendens til at rejse langt væk og se mange fremmed kulturer og seværdigheder, og så glemmer vi det, der er helt tæt på. Måske er det på tide denne sommeren at blive turist i egen landsdel?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.