Annoncørbetalt indhold

Sommer på hesteryg: Tag på rideferie i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Minigolf, hoppepuder, svævebaner, badeland, forlystelsesparker: Der er altid rigeligt med familievenlige og sjove aktiviteter at kaste sig over i det danske sommerland. Imidlertid er det ikke alle forældre, der ubetinget glæder sig over udsigten til turisttrængsel, lange køer, dyre entrébilletter og ispletter på bukserne - så hvorfor ikke holde en anderledes sommerferie med børnene, hvor I tilbringer tid sammen på en helt ny måde?

Annonce


En rideferie er den perfekte ferieform til familier. Det er sjovt, aktivt og giver jer mulighed for at opleve den danske natur fra sin allerbedste side, uden at få trætte ben. Hverken børn eller voksne behøver at have rideerfaring for at kunne tilbringe en sommer på hesteryg, for i Danmark kan alle komme på rideferie, uanset om de er begyndere, let øvede eller erfarne ryttere.


Træk derfor roligt ridestøvler, gamacher og ridehjelm på, og glæd dig til en uforglemmelig oplevelse for store og små.


Roligt trav langs Vesterhavet

Du kan komme på rideferie i det meste af landet, både i Jylland, på Fyn og Sjælland, men den bølgebrusende jyske vestkyst er uden tvivl ét af de absolut bedste steder at holde sommerferie på hesteryg. Hele vejen langs Vesterhavets kyst kan du komme på dejlige rideture på stranden eller på særlige rideruter i den smukke natur. Hvis du allerede dyrker ridning som hobby og måske endda har din egen hest, så er der også mulighed for at tage den med og få den opstaldet.


En rideferie kan være lige så langt eller kort, som du ønsker. Du kan komme på guidede endagsture, 3-dags rideophold eller måske endda bruge en hel uge af din sommerferie på hesteryg.


Ø-ferie i sadlen 

Hvis vestkysten ikke lokker, så er det blandt andet også en mulighed at komme på skønne rideferier på flere danske øer. Du kan for eksempel udforske smukke Læsø i en hestesaddel, eller kommer Bornholm rundt på 1. klasse. Og bare rolig - du bliver ikke sat på ryggen af en fyrig ganger, som forsøger at smide dig af hvert 5. minut. Hos langt de fleste udbydere af rideferier- og endagsture er der nemlig stort fokus på at matche rytteren med den rigtige hest.


Af samme årsag er det ofte en islænderhest, du kommer til at sidde på, når du er på rideferie. Islændere er som regel gemytlige af sind og en behagelig gangart, hvilket gør dem velegnede som ridedyr for både nybegyndere og rutinerede ryttere. Hvis du aldrig har siddet på en hest før, bliver du heller ikke blot sendt ud på egen hånd fra første sekund - i stedet vil du blive instrueret i de korrekte teknikker og ledsaget af én eller to guides som sikkerhedsnet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.