Annonce
Kultur

Se navnene: Sommer ved søen er klar med årets program

Thomas Buttenschøn og Chief 1 giver koncert i Kolding 1. juli. Ud over de to herrer er Alberte Winding, Hardinger Band og Mekdes på programmet ved årets Sommer ved søen. PR-foto
Arrangørerne tør ikke satse på at kunne samle flere tusinde ved Slotssøen. Derfor bliver årets Sommer ved søen igen til hemmelige pop op-koncerter, som sendes i tv.

Kolding: Alberte Winding, Thomas Buttenschøn og Chief 1, Hardinger Band og lokale Mekdes.

Tre velkendte navne og en ung lokal kunstner er på programmet ved årets udgave af Sommer ved søen, som finder sted fire torsdage fra 24. juni.

Ligesom sidste år sætter coronavirus dog sit præg på den musikalske sommertradition, som derfor ikke vil blive holdt ved Slotssøen.

Annonce

- Vi har fået at vide, at vi skal planlægge forsigtigt, så vi skal desværre heller ikke samles ved søen i år, men laver pop op-koncerter rundt omkring i Kolding i stedet. Vi ved simpelthen ikke, hvad for en situation vi står i til sommer, så det er svært at planlægge nede ved søen, når vi ikke kender retningslinjerne, forklarer eventkoordinator hos MusikKolding Rikke Molberg.

De fire koncerter vil blive holdt fire forskellige steder, der som udgangspunkt ikke vil blive meldt ud på forhånd. Koncerterne vil desuden blive sendt direkte på TV Syd.

Folkelighed og de unge

Om årets program siger Rikke Molberg:

- Vi får hyldet den helt danske folkelighed med Hardinger Band, og så er der Alberte, som i den grad er kendt og elsket i Danmark og har været det i mange år, og Thomas Buttenschøn og Chief 1, der lige har været med i melodigrandprix. Det er folkelighed på hver deres måde. Og så prøver vi at lave en ungaften (med lokale Mekdes, red.), som, vi håber, kan blive en tradition.

Programmet

24. juni: Alberte Winding og band

1. juli: Thomas Buttenschøn og Chief 1

8. juli: Hardinger Band

15. juli: Mekdes

For at undgå for store forsamlinger bliver koncerterne spillet hemmelige steder i Kolding. Samtidig bliver de sendt live på TV Syd.


Vi ved simpelthen ikke, hvad for en situation vi står i til sommer, så det er svært at planlægge nede ved søen, når vi ikke kender retningslinjerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce