Annonce
Varde

Sommerhusbureau er klar med lokal håndsrækning

Bureauchef i ferieudlejningsselskabet Sol og Strand i Blåvand, Tina Mågård, er klar til at kigge på ansøgninger om en "lokal håndsrækning". Privatfoto
Annonce

Blåvand: Ferieudlejningsselskabet Sol og Strand søsatte sidste år Den Lokale Håndsrækning, der har til formål at støtte initiativer, som skal gøre lokalsamfundet mere attraktivt at bo og holde ferie i. I den forbindelse blev der uddelt penge til Outrup Speedway Club, Boldklubben Vestkysten og Blåvand Grundejerforening. Nu får ildsjæle og foreninger igen mulighed for at ansøge om midler til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

- Jeg ser frem til at modtage et væld af ansøgninger fra foreninger og ildsjæle, som gerne vil have del i vores håndsrækning på i alt 50.000 kroner, fortæller bureauchef Tina Mågård i en pressemeddelelse.

Ansøgningsfrist er 2. februar, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne forslag blive udvalgt. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse, der er tilknyttet kontoret i Blåvand, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter. Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og det er muligt at ansøge via hjemmesiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce