Annonce
Tønder

Sommerhusejere satte hinanden stævne

Omkring 250 sommerhusejere var til møde i Skærbækcenteret forleden.Pressefoto
Omkring 250 ejere af sommerhuse på Rømø og i det sydvestlige Jylland satte forleden hinanden stævne for at evaluere og se fremad.
Annonce

Skærbæk: Der var faglige indlæg, mulighed for at gøre en god handel hos udvalgte samarbejdspartnere og få lidt godt til maven og ganen, da Sol og Strand Rømø forleden havde inviteret til møde for deres sommerhusejere i Skærbækcentret.

Den invitation havde omkring 250 sommerhusejere takket ja til.

- Mødet giver os mulighed for at møde andre sommerhusejere, og desuden er det med til at styrke fællesskabet med alle medarbejderne på kontoret, fortæller Yelva Sønnichsen fra Tønder i en udsendt pressemeddelelse.

Annonce

Udvider kontoret

Regionschef Jimmi Nielsen bød velkommen til de mange sommerhusejere og kunne berette om den forgangne sæson, som blandt andet betød, at Sol og Strand overgik til at være fondsejet. Derudover fik de fremmødte indblik i planerne for 2020.

- Vi har adskillige projekter undervejs – blandt andet et helt nyt system, der skal kvalitetssikre rengøringen, fordi vi ved, at det er et parameter, der har stor betydning for såvel feriegæster som jer husejere. Desuden kan jeg afsløre, at vi udvider vores kontor for at gøre plads til et ejerværksted, som betyder, at I altid kan komme forbi og låne værktøj eller en trailer, hvis I har behov for det, fortalte Jimmi Nielsen på mødet.

Annonce

Flere og gladere

Turistchef i Rømø-Tønder Turistforening, Kenneth Madsen, holdt også indlæg, og han fortalte om et godt 2019 set med turistmæssige briller.

- Antallet af overnatninger i Tønder Kommune er steget med omkring 130.000, og det er glædeligt. Samtidig er der et uudnyttet potentiale i skuldersæsonen, og den vil vi sætte fokus på blandt andet via markedsføring og udvikling af oplevelser, sagde turistchefen.

Sommerhusejerne fik endvidere mulighed for at glæde sig over, at tilfredsheden hos de gæster, der booker et feriehus, er stigende.

- Vi får hvert år udarbejdet analyser af feriegæsternes tilfredshed med Sol og Strand Rømø, og siden 2015 har den været støt stigende. Sidste år var gæstetilfredsheden på knap 88 procent, og vi arbejder til stadighed på at øge den, og netop derfor slipper vi ikke en gæst, før der er fundet en løsning, konstaterede Jimmi Nielsen ifølge pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce