Annonce
Varde

Sommerspil om genåbning: - Vi kan ikke få armene ned

Ole Gudmundsen kan ikke få armene ned, og scenebyggeriet i Arnbjerg Anlægget er i gang. Foto: Morten Nielsen
Sommerspillet er med Martin Brygmann i hovedrollen. Det blev aflyst sidste år, men nu afvikles det.

Varde: Sommerspillet i Varde bliver til noget. De nye corona-lempelser betyder, at det er muligt at afvikle sommerens forestillinger af "Fyrtøjet - en gnist i Andersens liv" med manuskript af instruktør Carsten Friis  og sange skrevet af Martin Brygmann.

Det er Martin Brygmann, der spiller rollen som H.C. Andersen i forestillingen. Det er Ole Kibsgaard, der er orkesterleder i sommerens ambitiøse satsning i Varde.

- Det eneste, vi ikke ved, er, om vi skal opdele publikum i sektioner på 500 eller 1000, siger Ole Gudmundsen, der er pr-ansvarlig i 7-kanten, der afholder sommerspillet.

Annonce

Skal der deles op i sektioner på 500, skal der være fire gange servicefaciliteter. Der skal kun være to gange servicefaciliteter, hvis kravet er sektioner på 1000. Men 7-kanten hæfter sig ved, at forestillingerne altså bliver til noget på grund af genåbningen.

- Vi kan ikke armene få ned, siger Ole Gudmundsen.

Der er 18 forestillinger

Der er samlet 18 forestillinger og plads til 2100 under åben himmel i Arnbjerg Anlægget i Varde. Der er foreløbig solgt 6000 billetter. Disse er for hovedpartens vedkommende overført fra de aflyste forestillinger sidste år.

Der er optimisme i 7-kanten, der allerede er begyndt at opbygge scenen.

- Vi troede på det, da vi så anbefalingerne til genåbningen fra ekspertgruppen, siger Ole Gudmundsen.

På grund af restriktioner kommer 7-kanten senere i gang med prøver i år, og systuen har nu også fået travlt med at fremstille kostumer. Men det skal nok blive klar, forsikrer 7-kanten.

Første forestilling - premieren - er 1. juli.


Vi troede på det, da vi så anbefalingerne til genåbningen fra ekspertgruppen

Ole Gudmundsen, 7-kanten
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce