Annonce
Tønder

Sortering: Tønder Forsyning vil inspirere dig til nem affaldssortering

Fra foråret skal borgerne i Tønder kommune sortere organisk affald. Tønder Forsyning og miljøplanlægger Bente T. Kristensen vil gerne inspirere til sorteringen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Medarbejdere fra Tønder Forsyning tager på rundtur og viser de nye affaldsbeholdere frem. Derudover kan man få gode råd til, hvordan man kan gøre sorteringen let for sig selv.

Tønder Kommune : Vi vil så gerne have, at du sorterer lidt mere!

Det kunne være Tønder Forsynings motto, for ikke så snart er den ene nye sorteringsløsning rullet ud til alle i kommunen, før forsyningsselskabet tager fat på en ny.

Til foråret skal vi således alle til at også at sortere vores madaffald.

- Vi ved det godt. Det går rigtig stærkt i disse år, og jeg kan godt forstå, hvis man kan have lidt svært ved at følge med. Men der er jo vedtaget en national affaldsplan, som forpligter os til at genanvende mindst halvdelen af vores affald inden 2022, så vi har lidt travlt, siger miljøplanlægger for Tønder Forsyning, Bente T. Kristensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Her kan du møde Tønder Forsyning

Få inspiration til den nye madaffaldsindsamling i efterårsferien:

  • Tirsdag den 15. oktober - Fakta, Toftlund mellem 13 og 15.30
  • Onsdag den 16. oktober - Super Brugsen, Løgumkloster mellem 9.30 og 12
  • Torsdag den 17. oktober- Dagli’ Brugsen, Højer mellem 9.30 og 12 og Kvickly Tønder mellem 13 og 15.30
  • Fredag den 18. oktober- Rema 1000, Skærbæk mellem 9.30 og 12

Få inspiration

Den nye madsorteringsordning giver nye udfordringer i køkkenet, og disse vil Tønder Forsyning gerne hjælpe med at løse.

- Vi ved, at det optager plads i køkkenet, når man skal sortere sit madaffald fra, og at det er vigtigt for de fleste mennesker at finde en god løsning, som hverken er grim eller for langt væk, siger Bente T. Kristensen.

I efterårsferien i uge 42 kan man møde både den nye beholder og medarbejdere fra Tønder Forsyning, som vil fortælle om, hvordan den nye ordning kommer til at fungere, og hvad det vil sige at sortere madaffald fra. Samtidig kan man få inspiration til, hvordan man kan indrette sig derhjemme, inden den nye ordning kommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce