Annonce
Debat

Spåmanden Lars Trier Mogensen

Annonce

Læserbrev: I Altinget gør Lars Trier Mogensen sig til spåmand. Det er efterhånden blevet således, at den såkaldte presse i den grad forsøger med en påvirkning af vælgermassen, som med deres stemmer til et valg afgør, hvem der skal regere land og rige.

Det er åbenbart, at en venstresnoet Lars Trier Mogensen har fundet et udgangspunkt for at forsøge at tryne sit yndlingsoffer, nemlig DF og i særdeleshed vor gode og respektfulde formand Kristian Thulesen Dahl. I Lars Trier Mogensens spådomsøvelse og taltrylleri bliver der ikke lagt fingre imellem med hensyn til spådommene. Den form for journalistik, som ikke står alene, men er blevet dagens uorden, er der efterhånden ingen journalister, der holder sig tilbage for at fremføre.

Respekten for politik og demokrati har åbenbart forladt en del af journalistgerningen. Det minder mere og mere om et forsøg på at være i superligaen med hensyn til at nedgøre politikere, og respekten for det enkelte menneske er ligesom ikkeeksisterende.Det minder mere og mere om et forsøg på at være i superligaen med hensyn til at nedgøre politikere, og respekten for det enkelte menneske er ligesom ikkeeksisterende.


Hvis der efter journalisternes mening opstår en sprække i sammenholdet inden for et bestemt område, ja så kaster journalisterne sig over "sagen".

Det er her, at jeg mener, journalisterne i den grad forsøger at indtage rollen som den store spåmand, og ad den vej kan være den forudsigende part i det store spil om, hvor stemmerne skal lande ved førstkommende valg.

Bare for en ordens skyld, så er Kristian Thulesen Dahl vores formand i DF, og vil være det en del år fremover. Det skyldes ene og alene, at vi i Kristian Thulesen Dahl har den bedste formand i dansk politik. Personen, der kæmper Danmarks sag i enhver henseende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce