Annonce
Læserbrev

Spændende hvornår Lyngparken i Varde reelt udvides med otte demensboliger

Læserbrev: Nu er der bygget i Ølgod helt i tråd med forligspartiernes (gamle) budgetaftale.

I samme aftale står der:

“Forligspartierne er enige om at øge antallet af pladser på det kommende demenscenter i Ølgod til 32 pladser. Samtidig med dette byggeri gennemføres den tidligere aftalte udvidelse på Lyngparken i Varde med otte pladser.” Derfor venter jeg med stor spænding på effektueringen.

At økonomien - styringen ud fra den nye BDO rapport - fortsat trænger til en kærlig hånd er ikke nyt - selvom det sandsynligt ender med ekstra millioner til området med det (nye) budgetforlig, der ligger på bordet.

“Forligspartierne er opmærksomme på, at der særligt på handicap- og psykiatriområdet er brug for en nøje styring af indsatsen og anmoder administrationen om at tilsikre dette og holde Udvalget for Social og Sundhed underrettet om den løbende udvikling.”

Hvis der mangler 2 millioner mere i kassen, kan man overveje.

“Herudover afsættes der 2 mio. kr. i alt i 2019 og 2020 til supervision til medarbejdere i ældreplejen, hvorefter det på baggrund af erfaringerne vurderes, om tilbuddet skal videreføres.”

Jeg har min gang på Lyngparken, og der mangler pladser til demente.

Da flere demente bliver ret gamle - nogen får diverse medikamenter for at blive her lidt længere - det er naturligt at holde gang i livet så længe som muligt.

Det betyder, at der mangler yderligere pladser, da udskiftningen ikke er stor. Derfor venter jeg spændt på, hvornår vi tilgodeser denne stigende gruppe af demente og sikre yderligere plads til dem - som aftalt.

Tom Arnt Thorup. PR-foto
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce