Annonce
Trekantområdet

Spadestik: Kulgrundsbyggeri kan stå klar i april 2022

Michael og Helle Nissen flankerer borgmester Johannes Lundsfryd (S), der netop har taget første spadestik på Kulgrundsbyggeriet, hvor 52 lejligheder i løbet af de næste 18 måneder vil skyde op. Foto: Jan Bonde
Efter et længere tilløb kunne borgmester Johannes Lundsfryd fredag sætte spaden i jorden til byggeriet af 52 luksuslejligheder på Kulgrunden.
Annonce

Middelfart: - Sådan. Så klarer du resten, Michael!

Borgmester Johannes Lundsfryd (S) satte fredag eftermiddag den forkromede spade i jorden og satte dermed officielt opførelsen af 52 luksuslejligheder på Kulgrunden lige over for rådhuset i gang.

Det er Michael Nissen og Nissen Group, der står for projektet, som har været længe undervejs.

Men i sidste uge lykkedes det at få en byggetilladelse på plads, og dermed kan arbejdet begynde. Medmindre nye forhindringer dukker op, forventer Michael Nissen at kunne have et indflytningsklart boligkompleks i april 2022.

Annonce

Forener by og hav

Johannes Lundsfryd lagde i sin tale vægt på, at Kulgrundsbyggeriet afslutter hele den første del af havnefornyelsen - endda med samme arkitektfirma, som også har tegnet Kulturøen.

- For 50 år siden var det ikke muligt at se havet oppe fra byen. Nu er bymidten godt på vej til at blive forenet med havet, og det vil byggeriet på Kulgrunden understrege. Her får vi udsigtsboliger, der er så bynære, at folk kan benytte sig af butikkerne og af restauranterne helt tæt på. Fortætningen af byen er en stor fordel for Middelfart, sagde han.

Det forventes, at piloteringen til byggeriet begynder i løbet af få uger. Men det første, der skal ske, er en underskrevet aftale med byggeriets nye entreprenør CG Jensen fra Odense.

- Vi er enige om vores aftale, men jeg ville ikke have noget skrevet under, før jeg var sikker på, at vi kunne komme i gang. Det er jeg nu, sagde Michael Nissen.

Borgmester Johannes Lundsfryd to første spadestik. Foto: Jan Bonde
Helle Nissen fra Nissen Group og Regitze Tilma (V) fik sig en snak på den solbeskinnede byggetomt. Foto: Jan Bonde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce