Annonce
Haderslev

Spar i Starup har styr på hygiejnen

Sådan ser den nye vask ud ved Spar i Starup. PR-foto
Annonce

Starup: Kunder og medarbejderes helbred, ligger Lone Lang, der driver Spar købmanden i Starup meget på sinde. Derfor er alle de nye initiativer regeringen har taget, implementeret i butikken.

- Ja, faktisk var de fleste allerede implementeret inden, udtaler Lone Lang i en pressemeddelelse.

Regel nummer ét i denne tid er god håndhygiejne. Derfor er der for eksempel sprit til kunderne ved indgangsdøren. Alle ved at håndvask er det mest optimale, og derfor blev der taget godt imod forslaget fra byrådsmedlem Kim Kabelka om, at sætte en interimistisk håndvask ved døren. Kabelka havde en vask liggende, så det var bare selve vandhanen der manglede. Derfor besøgte Kim Kabelka Davidsen med henblik på, om tømmerhandlen ville sponsorere en billig vandhane til vasken.

Hos Davidsen kunne Betinna W. Sørensen, der er teamkoordinator fortælle, at butikken først skulle have en mail om sponsoratet for at kunne tage stilling. Kim Kabelka var imidlertid så sikker på et ja til hjælpen, at han besluttede at købe det over sin egen konto.

- Faktisk var jeg ikke bekymret, udtaler Kim Kabelka, der fortæller at Davidsen løfter et stort socialt ansvar i blandt andet foreningslivet.

Senere onsdag monterede Kabelka vasken i et bord på en palle ved Sparbutikken i Starup.

Hos Davidsen handler de hurtigt, for allerede samme dag blev Kabelka kontaktet af Davidsen, der kunne oplyse at de gerne ville være med til at støtte hygiejnen hos købmanden i kommunens største bosætningsområde. Derfor har koncernen valgt at sponsorere den omtalte vandhane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce