Annonce
Esbjerg

Sparekasse finder afdelingsdirektør i egne rækker

Middelfart Sparekasses nye afdelingsdirektør Henrik Toverud Stokkebæk er hentet fra egne rækker. Her ses han flankeret af kollegerne Kent Øgendahl (tv) og Lars Grene. PR-foto
Henrik Toverud Stokkebæk, privatkundechef i Middelfart Sparekasse i Esbjerg siden åbningen i 2013 er udnævnt til afdelingsdirektør i afdelingen.
Annonce

Esbjerg: Middelfart Sparekasse har fundet sin nye afdelingsdirektør i Esbjerg internt. Han hedder Henrik Toverud Stokkebæk, 43 år, og han har været privatkundechef i afdelingen siden åbningen i 2013.

Henrik Stokkebæk afløser Harri G. Pedersen, der i sommer pludseligt fratrådte sammen med erhvervskundechef Morten Ovesen – begge er netop blevet ansat i henholdsvis Danske Andelskassers Bank og Den Jyske Sparekasse.

Martin Baltser, administrerende direktør i Middelfart Sparekasse siger om ansættelsen af Henrik T. Stokkebæk:

- Vi har været gennem en grundig proces, hvor vi har haft samtaler med flere kandidater. I sidste ende stod det klart for os, at Henrik er den rigtige mand til at lede afdelingen. Han tager et stort ansvar og har en facon, hvor han både sikrer det gode arbejdsmiljø og fokus på resultater i afdelingen. Og sidst, men ikke mindst, så har han kollegernes opbakning, siger han.

Privat

Henrik Toverud Stokkebæk er født og opvokset i Esbjerg og bor stadig i byen sammen med sin kæreste, Lea, og børnene Alma og Niels.

Den nye titel markeres på et senere tidspunkt med en reception i sparekassens lokaler på Dokken 10.

Annonce

Styrmanden bliver kaptajn

Henrik Toverud Stokkebæk har som nævnt været en del af ledelsen i afdelingen siden 2013. Nu tager han skridtet op, og han ser frem til opgaven.

- Jobbet og jeg er nærmest vokset sammen over årene, så jeg ser frem til opgaven. Vi har en stærk afdeling, som fortsat er i voksealderen, så vi skal have vist esbjergenserne, at Middelfart Sparekasse er det helt rigtige valg for både privat- og erhvervskunder. Vi har landets mest tilfredse kunder, og er landets næstbedste arbejdsplads, så vi har et godt udgangspunkt, synes jeg.

Afdelingen på Dokken i Esbjerg tæller i dag 13 kolleger, og nummer 14 skal snart ansættes.

- Vi går i overvejelser om, hvilken profil der er den rigtige til afdelingen. Heldigvis har vi tid til at tænke os om, så den frihed vil vi tage os, siger Henrik T. Stokkebæk.

Afdelingen har lige siden etablering med forhenværende direktør, Mikael Breinholt Juhl, i dag områdedirektør i Andelskassen, fra første åbningsdag prioriteret erhvervsområdet højt, og sådan vil det fortsat være, lyder det fra den nye afdelingsdirektør.

- En af vores styrker er, at vi klarer alt lokalt. Det gælder både privatkunder og erhvervskunder uanset deres størrelse. Det gør det nemt og smidigt at være kunde, at vi har samlet alt omkring kunden lokalt, siger Henrik T. Stokkebæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce