Annonce
Erhverv

Sparekassen Kronjylland lukker sin filial i Hejnsvig

Jørn Olsen (tv) fra menighedsrådet og H. C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland Vorbasse er begge godt tilfredse med samarbejdet og den endelige handel. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Sparekassen Kronjylland har valgt at sælge bygningen i Hejnsvig og dermed lukker filialen.

Hejnsvig: Sparekassen Kronjyllands filial i Hejnsvig lukker. Sidste åbningsdag i sparekassen er den 25. oktober, og derefter skal kunderne til Vorbasse, hvis de vil have et fysisk møde med en medarbejder i banken.

- Alle de nuværende medarbejdere vil, som de også har i dag, have udgangspunkt fra Vorbasse. Her afholdes kundemøderne, eller hvis kunden ønsker det hos kunden, siger H. C. Christensen og tilføjer:

- I knap tre år har filialen været deltidåbent, og vi må bare erkende, at filialen bliver brugt mindre og mindre af kunderne.

Som en konsekvens af lukningen, forsvinder pengeautomaten også.

- Brugen af automaten er ligeledes blevet mindre de senere år, og da det er omkostningsfyldt både med hensyn til opfyldelse af krav til sikkerhed og holde driften ved lige, har vi valgt at lukke den, siger afdelingsdirektøren.

Annonce

Bygning står ikke tom

Bygningen kommer dog ikke til at stå tom. Hejnsvig Menighedsråd havde længe været på udkig efter nye lokaler og tog kontakt til Sparekassen Kronjylland i Vorbasse, der driver filialen i Hejnsvig.

De har købt bygningen, og til november rykker menighedsrådet ind i de nye lokaler.

- Bygningen skal danne ramme om et nyt sognehus til gavn for Hejnsvig og Vesterhede. Der skal være kontor til præsten, sognemedhjælperne og menighedsrådet, men vi håber også at kunne sætte flere aktiviteter i gang. Det kan være aktiviteter som sangaften eller foredrag. Vores kor kommer også til at benytte bygningens lokaler til at øve i, siger Jørn Olsen, der er formand for menighedsrådet i Hejnsvig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce