Annonce
Kolding

Sparekassen Kronjylland udvider i Kolding

Sparekassen Kronjylland har netop ansat to nye medarbejdere, mens en tredje kommer til i juni. Afdelingsdirektøren er ikke afvisende overfor at ansætte flere. Foto: PR

Kolding: Sparekassen Kronjylland i Kolding oplever, at der er gang i hjulene i Kolding-området.

Rekordmange boligsager giver sammen med tilgang af kunder så stor aktivitet, at afdelingsdirektøren netop har udvidet sit hold og ønsker at ansætte endnu flere.

- Vi mærker i øjeblikket, at der bliver solgt rekordmange boliger i Kolding, ligesom mange ønsker at lave forbedringer i deres huse. Sammen med en god tilgang af nye kunder til vores afdeling – både på privat- og erhvervssiden, er det med til at give godt gang i biksen, fortæller Morten Elgaard Bak, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Kolding.

Annonce

Afdelingsdirektøren kunne de i begyndelsen af maj byde velkommen til to nye medarbejdere, mens endnu en kommer til i juni.

Sparekassens afdeling i Kolding beskæftiger til juni 12 medarbejdere, der betjener både private og erhvervskunder. Herudover er afdelingen i år blevet områdecenter for sparekassens afdelinger i Kolding, Esbjerg, Billund, Billum, Alslev, Skovlund, Vorbasse og Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Gode coronanyheder - smitten falder drastisk i flere pressede kommuner

Kolding

Smittetal i Kolding er næsten fordoblet på 11 dage: Flere børn og unge bliver smittet nu

Annonce