Annonce
Tønder

Spark-dæk i Løgumkloster er aflyst

Bent Jessen har stablet spark-dæk arrangementet i Løgumkloster på benene. Det er dog indtil videre aflyst på grund af corona. Han er også manden, der i mange år har stået for englændertræffet i forbindelse med torvedag på Markedspladsen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Spark-dæk arrangementet, der skulle holdes på Markedspladsen i Løgumkloster onsdag den 8. april 2020, er aflyst. Men lige så snart, der er grønt lys, vil der være biler at se på pladsen, forsikrer arrangøren, Bent Jessen.

Løgumkloster: Et nyt tiltag skulle have set dagens lys i Løgumkloster. Eller det vil sige, det må vente lidt endnu.

Bent Jessen fra Løgumkloster har siden december sidste år pønset på at arrangere et "spark dæk"-event på Markedspladsen i Løgumkloster, hvor folk fra hele landet kan komme og vise deres veteranbiler, motorcykler, traktorer eller andet med motor, frem.

Planen var, at første arrangement skulle holdes onsdag den 8. april og de følgende onsdage derefter, men det er nu midlertidigt aflyst.

- Der er ikke andet at gøre end at vente, til vi får grønt lyst til at holde arrangementet, fortæller Bent Jessen, der havde forventet et publikum på mellem 100-150 mennesker.

Men han ser meget frem til at samle folk om de to- og firehjulede maskiner.

- Der er folk, der går til ringridning og alt muligt andet. Og så er der os, der har gamle biler. Idéen er, at vi kan samles og snakke om dem. Samtidig har vi mange muligheder i Løgumkloster med restauranter og hoteller, som folk kan besøge, når de er her.

Så det her er også for at gøre noget for byen, fortæller Bent Jessen.

Der har i flere år været englændertræf i forbindelse med torvedag i Løgumkloster, hvor bilentusiaster samles om deres hobby. Spark dæk-arrangementet kommer dog til at skille sig ud på den måde, at det bliver et aftensarrangement, så folk kan nyde synet af både biler og solnedgangen, fortæller arrangøren.

Hvornår spark dæk-dagen bliver holdt, bliver meldt ud på Facebooksiden "Løgumkloster Onsdags Sparkdækaften og Englændertræf hver år i juni".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce