Annonce
Haderslev

Spasmagere plukker en høne med hinanden

For nogle år siden udfordrede Johannes Gjesing pressen i Haderslev til at spise surstrømming. Nu skal han plukke en høne. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard

Haderslev: En finurlig sognepræst fra Gram og en humørfyldt entertainer fra Haderslev tørner søndag 2. juni klokken 12.30 sammen ved Hertug Hans Festival.

Det er to herrer med ordet i deres magt, som helt bogstaveligt ryger i totterne på hinanden.

Entertaineren og den kendte konferencier, sidste års æreshertug, Alex Bødiker, tørner sammen med sognepræst, brandmand og Pins’ Mærken-arrangør Johannes Gjesing i dysten "Nak og pluk".

Gennem flere år har Johannes Gjesing fra Gram udfordret sin og andres smertetærskel og fortæret både græshopper, chili og sågar den ildelugtende svenske specialitet surströmming i den gode sags tjeneste – og altid i højt humør og med snakketøjet i orden.

Alex Bødiker fra Haderslev er kendt for både at kunne synge Beatles-sange og lukke "gas" og andre sandheder ud som en fjerdedel af den populære Willys Kaffeklub. Utallige andre meritter står også på den aldrig ordfattige spasmagers alenlange cv.

Alex Bødiker er kendt fra Willys Kaffeklub og elsker Beatlres. Nu har han en høne at plukke med Johannes Gjesing. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Nattens fulde overblik: Politi havde travlt med at stoppe påvirkede bilister

Annonce