Annonce
Speedway

Speedway DM-semifinale: JV sørger for detaljeret live update fra afgørende ræs på Granly Speedway Arena

Michael Jepsen Jensen er en af favoritterne i den anden af de to DM-semifinaler. JydskeVestkysten sørger for en detaljeret live update fra løbet. Følg med på vores hjemmeside onsdag fra kl. 18.15. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix


Annonce

Onsdag aften på Granly Speedway Arena udenfor Esbjerg køres den anden og sidste af de to DM-semifinaler i speedway, hvor deltagernes altoverskyggende mål er at sikre sig en billet til DM-finalen på Vojens Speedway Center onsdag den 30. september.

I alt 11 af de i alt 16 kørere til DM-finalen er fundet på nuværende tidspunkt. Det er top fem fra DM i fjor, hvilket vil sige Kenneth Bjerre, der vandt titlen i fjor, Niels-Kristian Iversen, Rasmus Jensen, Bjarne Pedersen, Nicki Pedersen og Leon Madsen, der som fast mand i grandprix-serien også er sikret deltagelse.

Derudover er det top fem fra den første semifinale, som blev afviklet på Varde Motor Arena i Outrup i onsdags. De fem kørere er Anders Thomsen, Frederik Jakobsen, Mikkel Bech, Marcus Birkemose og Kenneth Kruse Hansen.

Annonce

Et stærkt felt

I Esbjerg er der også fem finalebilletter at køre om - her er feltet:

Lasse Pørtner, Nicolai Klindt, Rene Bach, Jonas Seifert, Andreas Lyager, Thomas Jørgensen,
Emil Grøndal, Michael Jepsen Jensen, Emil Pørtner, Kasper Andersen, Sam Jensen, Peter Kildemand, Emil Breum, Mads Hansen, Jonas Jeppesen og Andreas Kaag Jensen. Reserver er Sebastian Mortensen og Kevin Juhl Pedersen.

På grund af corona-restriktionerne er der kun adgang for et meget begrænset antal tilskuere, men JydskeVestkysten er på plads på Granly Speedway Arena, og vi sørger for en detaljeret live update fra det spændende ræs.

Så følg med på jv.dk fra kl. 18.15. Løbet begynder et kvarters tid senere.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce