Annonce
Vejen

Speedway: Over 1000 kiggede direkte med på nettet

Da Holsted Tigers lammetævede rivalerne Esbjerg Vikings i sæsonpremieren i Metal Speedway League var det uden tilskuere. Også onsdagens hjemmematch mod fynske Fjelsted bliver uden tilskuere. I stedet sørger klubben for livestreaming. Foto: Steen Rasmussen
Flere har også valgt at støtte en Mobilepay-indsamling til fordel for førerholdet i Metal Speedway League.

Holsted: I fodboldklubben Brøndby IF valgt adskillige fans at købe ubesatte siddepladser som støtte til deres klub under corona-nedlukningen. Det gjaldt sågar også billetter til Lyngbys hjemmekamp mod FC København. Flere fans takkede også pænt nej til at få refunderet ubrugte billetter og sæsonkort, da Superligaen var lukket ned for tilskuere.

Speedwayklubben Holsted Tigers hopper nu også på støttebølgen. Dennis Mortensen, formand for moderklubben Holsted Speedway, er således primus-motor for en støtteindsamling, hvor man kan give sende et beløb via Mobilepay.

- Og vi har allerede fået et god klat ind. Der er 50-60 stykker, der har bidraget. Det er bidrag i forskellige størrelser. Det kan være alt lige fra prisen på en entrebillet til mere, siger Dennis Mortensen til Jydskevestkysten.

Annonce

Mister tilskuere i tusindvis

Hjemmepremieren mod lokalrivalerne fra Esbjerg var uden tilskuere. Det samme gælder onsdagens anden hjemmematch mod fynske Fjelsted.

- Hvis vejret og det hele spiller, ville en match mod Esbjerg typisk samle 2500-3000 tilskuere og en match mod Fjelsted 1700-1800 tilskuere. Lige nu må ingen komme ind, og det kan mærkes. Ikke kun i billetindtægter men også i salget i boderne, siger Dennis Mortensen.


Hvis vejret og det hele spiller, ville en match mod Esbjerg typisk samle 2500-3000 tilskuere og en match mod Fjelsted 1700-1800 tilskuere. Lige nu må ingen komme ind, og det kan mærkes. Ikke kun i billetindtægter men også i salget i boderne,

Dennis Mortensen, formand for Holsted Speedway


Annonce

Livestreamer igen mod Fjelsted

Holsted Tigers ønsker ikke at svigte de trofaste fans under nedlukningen. Derfor har ligaens førerhold igen valgt at livestreame fra onsdagens hjemmematch, så sponsorer, fans og officials tilgodeses.

- Det bliver en fantastisk match, og det er så ærgerligt, at tilskuerne skal snydes for at opleve dette. Derfor  vil vi naturligvis igen sørge for, at alle kan se matchen, da vi i samarbejde med ESTV sendere matchen live på vores Facebook-side, siger direktør Preben Hansen fra Holsted Tigers på klubbens hjemmeside.

Annonce

Fine tal i premieren

Premieren mod Esbjerg Vikings på Moldow Speedway Arena i Holsted gav fine livestreaming-tal.

- Der var vel 1000-1200, der kiggede med. Men vi vil selvfølgelig allerhelst have tilskuere live på anlægget, siger Dennis Mortensen.

Holsted Tigers fører Metal Speedway Ligaen med maksimumpoint efter to runder.

Dennis Mortensen, formand for Holsted Speedway, står i spidsen for en støtteindsamling via MobilePay. De første 50-60 bidragsydere er kommet på banen. Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce