Annonce
Esbjerg

Spektakulære BIG-tårne i Esbjerg indvies med stort dansk musiknavn

Den 4. juni klokken 14.00 stikkes spaden i jorden til de første af i alt 418 boliger til unge i de markante kaktustårne designet af BIG til Tovværksgrunden på Grådybet 73 i Esbjerg.
Første spadestik på Esbjergs nye boligtårne på tovværksgrunden sker tirsdag - og med et noget anderledes arrangement. For eksempel kommer en DJ, en stand-up komiker og et stort dansk musiknavn.

Esbjerg: Tirsdag klokken 14:00 stikkes spaden i jorden til de første af i alt 418 nye boliger til unge i Esbjerg. Tre markante tårne designet af den verdensberømte tegnestue BIG til Tovværksgrunden, Grådybet 73 i Esbjerg.

Boligprojektet med navnet A Place To · Esbjerg, som kommer til at ligne kaktustårne, bliver i sig selv spektakulært, men det samme bliver også første spadestiksarrangementet.

Således bliver arrangementet med en kendt live artist, konferencier, DJ, Instagram-konkurrence og fri bar. Man kan deltage ved at tilmelde sig på hjemmesiden www.aplaceto.live, og på det indhegnede område ved den tidligere tovværksfabrik er der plads til omkring 500 deltagere.

Der vil være taler ved blandt andre David Zahle, Partner i BIG - Bjarke Ingels Group og næstformand i bestyrelsen for Windrose A/S - A Place To samt direktør Lars Kristensen. Arrangementet har også hentet det kendte danske musiknavn Skinz til pladsen. Skinz har med sange som ”Malibu” både markeret sig på hitlisterne og er blevet flittigt spillet af radiostationerne.

Annonce

A Place To

A Place To er allerede på vej med flere ejendomme andre steder i Danmark, blandt andet i Århus og København og der planlægges desuden ejendomme i Norge, Tyskland og Schweiz.

Konsortiet bag A Place To er WINDROSE A/S, der er et partnerskab mellem blandt andet den verdenskendte tegnestue BIG - Bjarke Ingels Group og Heimstaden - et af Nordeuropas største ejendomsselskaber.

Masser af studerende

Til lattermusklen har man hentet stand-up komikeren Martin Nørgaard. Han er blandt andet kendt for satireprogrammet “Nørgaards Netfix” på TV 2 Zulu, men også̊ fra optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen og podcasten “Det Dystre Skæg” sammen med vennen og kollegaen Elias Ehlers.

Desuden byder arrangementet på DJ og konkurrencer, hvor man for eksempel kan vinde to tredages billetter til musikfestivalen Northside i Aarhus.

- Vi satser på at få skabt en rigtig god stemning og håber at der kommer en masse studerende forbi, fortæller Lars Kristensen og fortsætter:

- A Place To er tanken om det sted, hvor man engagerer sig, hvor man kan være dristig og gøre en forskel, være positiv og leve, bo, mødes, læse, lære, vokse, sove godt, spare op, elske, spise, trives … kun fantasien sætter grænsen, siger Lars Kristensen, der selv er fra Esbjerg.

A Place To bliver med møblerede lejligheder af højeste kvalitet, som henvender sig til unge under 35 år, et hjem, hvor man kan færdes sikkert, udvikle sig som menneske og socialisere, mens man bor skønt med udsigt til hav og by. Det er et unikt sted for aktive unge, en livsstil med mange relevante servicetilbud og muligheden for at bo for sig selv og sammen med vennerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Jule-gåtur på diget

Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce