Annonce
Sønderjyske Ishockey

Spelling var hård ved SønderjyskeE

SønderjyskE har haft svært ved at styre Aalborg i denne sæson - her er et billede fra det første møde mellem de to hold i denne sæson i Vojens. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Annonce

Thomas Spelling var hård ved sine tidligere holdkammerater, da han søndag eftermiddag førte Aalborg til en sikker 4-1-sejr over SønderjyskE.

Spelling var tilbage på isen efter en skadepause, og det markerede han ved at være manden bag hjemmeholdets første to scoringer i første periode. Først spillede hans Sebastian Bergholt helt fri, så han let kunne score uden chance for Patrick Galbraith i SønderjyskE-målet, og siden var det Mikkel Højbjerg, der nød godt af Spellings fine forarbejde - to nordjyske mål på 40 sekunder, den gjorde ondt på gæsterne.

SønderjyskE dominerede i anden periode, men alligevel var det Aalborg, der kunne gøre det til 3-0, da Lasse Bo Eriksen nærmest skøjtede lige fra straffeboksen og ud til den chance, der reelt gav sønderjyderne nådesstødet.

Præcis midt i tredje periode fik gæsterne en lille livline, da Yannick Vedel scorede til 3-1, men den sønderjyske optimisme holdt kun lige akkurat to minutter, så udnyttede Pierre-Olivier Morin, at Victor Rollin Carlsson 10 sekunder forinden havde taget en udvisning.

På den måde tabte SønderjyskE for anden gang i denne sæson til Aalborg - sønderjydernes næste opgave er lokalopgøret i Esbjerg fredag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Aabenraa For abonnenter

Færre busafgange: Familielivet på Vollerup Byvej kræver mange bilture

Annonce