Annoncørbetalt indhold

Spil gratis golf hver dag – sommerhusferie med greenfee hitter på vestkysten

Det er her i naturskønne omgivelser i Blåvandshuk Golfklub, at Feriekompagniets gæster kan spille gratis golf.

Sommerhuse i høj kvalitet toppet med gratis greenfee er populære hos Feriekompagniets gæster i Blåvand

Som en nyhed i 2020 har gæster, der har lejet sommerhus hos Feriekompagniet, kunnet spille gratis spille golf. Hver dag og lige så meget de har lyst til.

Sammen med nøglen til et af udlejningsbureauets sommerhuse følger nemlig gratis greenfee til Blåvandshuk Golfklubs tre baner.

Her kan gæsterne gå både 9 og 18 huller i naturskønne omgivelser ved Ho Bugt.

- Vi oplever stor interesse for vores golftilbud. Både fra de øvede golfspillere, men også fra dem, der ikke har prøvet det før, men nu ser det som en mulighed at kombinere sommerhusferien med at prøve spillet. Vi har betalt deres greenfee, og de kan leje udstyr i klubben, så det er nemt og billigt at komme i gang, siger Finn Christensen, der er direktør og medejer i Feriekompagniet.

Det familieejede bureau ønskede at give deres gæster en ekstra bonus, og her faldt valget på golf. For på en sommerhusferie er der god tid til at fordybe sig og tage den tid det tager at gå f.eks. 9 eller 18 huller.

En tid, det for mange, kan være vanskelig at finde i hverdagen.

Annonce

Gæst blev bidt af golfen

Feriekompagniet råder over ca. 600 sommerhuse i Blåvand og Ho-området, og med alle bookinger følger gratis adgang til golfbanen, der har åbent året rundt.

- For folk, der spiller golf i forvejen eller blot ønsker at prøve, er der mange penge at spare ved at adgangen til banen er gratis, når de booker sommerhus hos os, siger Finn Christensen fra Feriekompagniet.

Gæsterne hos Feriekompagniet kan spille lige så meget golf de ønsker, og banen har åbent året rundt.

Han oplever, at det ofte er en flok golfinteresserede venner, der tager f.eks. en miniferie, hvor de har rigtig god tid til at nyde sporten uden andre ting i kalenderen.

Hos Feriekompagniet er det nemlig muligt at booke miniferier af 3, 4 eller 5 dages varighed, hvis man ikke ønsker en eller flere ugers ophold.Men også familier benytter sig af tilbuddet, og her har Finn Christensen oplevet, at den gratis mulighed for at komme på golfbanen åbnede en helt ny verden af muligheder.

- Vi havde en familie, der gæstede os, hvor sønnen havde ledt efter en sportsgren at dyrke. Med greenfee betalt, var det oplagt for ham at prøve golfen af – og resultatet var, at han blev fuldstændig bidt af det. Han har efterfølgende meldt sig ind i en klub på hjemegnen. Det synes jeg er en dejlig historie.

Annonce

Derfor er golfspillere de bedste gæster

Feriekompagniet er et mindre familieejet udlejningsbureau med hovedsæde i Blåvand – og med hovedvægt på kvalitet og service. Dvs. et bredt udvalg af kvalitetssommerhuse og et kontor, der er åbent 365 dage om året.

- Vores gæster vil have kvalitet. Naturligvis. Og hvad angår golfspillere, så er de nok de bedste gæster, man kan have. De slider ikke meget på huset. De er jo ude og spille konstant, griner Finn Christensen, der selv er en ivrig golfspiller, når tiden tillader det.

Og hvis golfspillerne og deres familier har energi til mere, så byder området ved Blåvand på fantastisk natur med smukke klitlandskaber, restauranter og butikker, der har åbent hele året – og ikke mindst bunkermuseet Tirpitz, der er udnævnt til en attraktion i verdensklasse.

Aftalen om gratis golf til gæsterne har været så stor en succes, at den også fortsætter i både 2021 og 2022.

Finn Christensen, direktør og medejer hos Feriekompagniet, er selv en ivrig golfspiller, og glæder sig over, at gæsterne har taget så godt imod tilbuddet om gratis golf.

Feriekompagniet Blåvand

Horns Bjerge 4

6857 Blåvand

Tlf: +45 75 27 50 70

E-mail: info@feriekompagniet.dk

https://www.blavandstrand.dk/

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.