Annonce
Varde

Spildevand samles i Skovlund

I disse dage testes en tre millioner liter stor tank for utætheder i Skovlund. Til vinter fylder Din Forsyning den op med spildevand fra Ølgod, Ansager, Tistrup, Skovlund og Starup. Senere kan også Agerbæk, Næsbjerg og Nordenskov få sendt spildevand til Skovlund. Foto: Din Forsyning
Annonce

Skovlund: Renseanlægget i Skovlund er stille og roligt ved at blive kommunens knudepunkt, når det kommer til spildevandsrensning. I øjeblikket bygger Din Forsyning en tank, som kan rumme 3 millioner liter spildevand.

Gemt bag høje grantræer bliver der i disse dage investeret ca. syv mio. kr. i Skovlund. Renseanlægget skal have en ny efterklaringstank, og den bliver stor. Hele tre millioner liter kan den rumme, når den kommer i drift i løbet af vinteren.

- Skovlund Renseanlæg er sammen med Varde Renseanlæg rygraden i den store strukturplan for spildevandet i Varde Kommune, som vi har arbejdet efter de sidste syv-otte år, fortæller Henrik Blicher, projektchef fra DIN Forsyning, i en pressemeddelelse.

Skovlund har modtaget spildevand fra Ølgod, Ansager, Tistrup og Skovlund i mange år, men senest er Starup kommet på i forbindelse med, at byen blev separatkloakeret. Nu er det planen, at Agerbæk også skal på, og længere ude i fremtiden måske også Næsbjerg og Nordenskov. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Peder Foldager ude i tredje runde

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

EfB

EfB stiller med A-formationen mod Vejle

Annonce