Annonce
Kolding

Spildevandsselskab tager drastisk skridt: Sender medarbejdere hjem på ubestemt tid

Sygdommen corona har fået spildevandsselskabet BlueKolding til at lukke sin administration i Kolding Åpark ned indtil videre. Billedet er fra et åbent hus-arrangemet, som BlueKolding stod bag. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
BlueKolding har lukket sin administration i Kolding Åpark ned indtil videre. Det sker for at bidrage bedst muligt til at mindske og bremse udbredelsen af corona-smitte og for at sikre, at selskabet fortsat kan sikre bortledning og rensning af spildevandet.
Annonce

Kolding: Spildevandsselskabet BlueKolding har lukket sin administration i Kolding Åpark indtil videre. Tirsdag blev samtlige administrative medarbejdere sendt hjem. Det sker på baggrund af, at antallet af smittede med corona-virus stiger time for time i Danmark, og regeringen har yderligere skærpet henstillingerne til både borgere og virksomheder for at mindske og bremse udbredelsen af smitte.

Det betyder, at de kunder og samarbejdspartnere, der har brug for at kontakte BlueKolding, skal gøre det via mail eller telefon. De enkelte medarbejdere kan fortsat kontaktes direkte på egne mailadresser og telefonnumre.

Driftsmedarbejderne, som sørger for at holde kloakker og pumper i gang, så spildevandet kan blive ledt væk fra boliger og virksomheder og ud til renseanlæggene, arbejder i mindre hold og med mindst mulig direkte kontakt med hinanden. Det samme gælder de medarbejdere, der sørger for at holde renseanlæggene i gang, så spildevandet fortsat kan renses, før det bliver ledt ud i vandmiljøet.

Annonce

Familiemedlemmer i risikoområder

De særlige tiltag betyder også, at alle rundvisninger på centralrenseanlægget i Agtrup er aflyst indtil videre. Det er heller ikke muligt at booke fremtidige rundvisninger, så længe de særlige tiltag er i kraft.

Afledning og rensning af spildevand er vigtig for både mennesker og miljø, og det er netop for at sikre dette, at BlueKolding har valgt at tage det drastiske skridt at sende medarbejderne hjem på ubestemt tid.

Der er ikke konstateret smitte hos BlueKolding på nuværende tidspunkt, men to medarbejdere har familiemedlemmer, som er vendt hjem fra rejser til risikoområder og afventer svar på tests for corona-smitte.

- Vi følger desuden både udviklingen og regeringens og Kolding Kommunes anbefalinger og vil løbende holde kunder og samarbejdspartnere opdateret både på vores hjemmeside, på Facebook og LinkedIn, skriver Blue Kolding på sin hjemmeside.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce