Annonce
forside

Spildt udpegning af bestyrelsesmedlem

Læserbrev: Byrådet er repræsenteret i Fjordskolens bestyrelse ved Enhedslistens Gert Nordklitgaard. Byrådet har udpeget Gert Nordklitgaard til at repræsentere Aabenraa Byråd. Dermed repræsenterer Gert Nordklitgaard ikke kun sig selv; sine egne synspunkter; sit parti eller dets synspunkter, men når alt kommer til alt, flertallet i byrådets synspunkter og beslutninger.

Derfor har jeg også svært ved at forstå, hvis det skulle indeholdes i det givne mandat, at Gert Nordklitgaard udtaler sig negativt mundtligt såvel som skriftlig imod den beslutning, som byrådet har truffet?

Hvis det falder Gert Nordklitgaard så svært at agere neutral eller i overensstemmelse med byrådets beslutninger, tænker jeg, at det må være en overvejelse værd at nedlægge sit hverv som bestyrelsesmedlem. Jeg forestiller mig da ikke, at han i rollen som bestyrelsesmedlem har været til særlig stor gavn for det samlet byråd. Hvad tænker du selv, Gert?

Jeg har dog lagt mærke til én gavnlig ting, som måske kommer af at være bestyrelsesmedlem i Fjordskolen. Gert Nordklitgaard har, modsat fx Socialdemokraterne, ikke afsat penge i budgetforslaget til en yderligere undersøgelse af flytningen til Kruså. Så jeg tillader mig at spørge dig, Gert, om du allerede har de oplysninger, der gør, at du fastholder at være imod flytningen?

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Danmark For abonnenter

70-årige Birthe føler sig umyndiggjort: Pludselig kunne hun ikke overføre penge fra egen netbank

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Sydjylland For abonnenter

Lotte fik økonomisk hjælp til datterens konfirmation: - Det er vigtigere, at hun ikke føler sig udenfor

Annonce