Annonce
forside

Spillerne skal vise mere vilje

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM's håndboldmænd i 3. division slap rigtig skidt fra den første kamp efter jul. Ude mod Kolding HK blev det til et nederlag på 24-31 efter en meget dårlig indsats.

- Det kunne vi simpelthen ikke være bekendt, lød det fra træner Thomas Brix efter nederlaget.

Der er i ugens løb blevet holdt et spillermøde, og alle har givet hinanden håndslag på, at der i de kommende kampe skal vises mere gejst og vilje.

Det er efterhånden også nødvendigt, for KFUM er med sine ni point nu blevet en del af nedrykningsspillet i den meget tætte række.

Første mulighed for at vise bedre takter bliver søndag, hvor SønderjyskE's ligareserver kommer på besøg.

- Vi er fysisk stærkere end SønderjyskE, der har et meget ungt hold. De vil gerne løbe hurtigt. Derfor er det vigtigt, at forsvaret kommer til at fungere.

KFUM er stadig uden Christian Andersen, der er ude i otte uger med skulderskade. Thomas Brix trækker derfor også i de korte bukser.

Team Haderslev KFUM - SønderjyskE 2

Håndbold, 3. division, mænd

Søndag kl. 14.00, Hjortebrohallen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce