Annonce
forside

Spilleruheld og manglende gejst kom til at koste dyrt

Alexander Semmler og hans holdkammerater tabte for anden gang i træk med et enkelt mål. Arkivfoto: H.C. Gabelgaard

Team Haderslev KFUM's mænd i 3. division fik fire spillere skadet i udekampen mod Tommerup. Det var medvirkende til et knebent nederlag på 23-24.

HADERSLEV: Et sammentræf af uheldige omstændigheder kom sandsynligvis til at koste Team Haderslev KFUM to point mod Tommerup. Holdet fik før og under kampen fire spillere på skadeslisten, og det kunne mærkes i den afgørende slutfase.

Patrick Nottelmann fik en forstrækning i læggen under opvarmningen og kunne derfor kun spille for halv kraft. Efter ti minutter måtte Jan Nielsen udgå med en skade. Kim Larsen blev inden pausefløjtet ramt af et hold i ryggen, og i anden halvleg var den gal med Christian Andersens knæ.

Det var dog ikke hele forklaringen på det knebne nederlag.

- Skaderne betød naturligvis, at det blev op ad bakke, men Tommerup er et middelmådigt hold, som vi bør score mindst 30 mål imod. Desværre var vi lige så middelmådige, konstaterede træner Thomas Brix.

- Vi var generelt ikke parate i forsvaret. Vi blev snydt alt for mange gange og fik på den konto syv udvisninger. Der blev kun leveret 60-70 procent, og det er frustrerende, at flere ikke vil investere mere for at vinde, tilføjede han.

Annonce

For mange brændte chancer

Selv om spillet i store perioder haltede gevaldigt for KFUM, var der alligevel muligheder for at afgøre kampen i de sidste ti minutter.

- Her steppede vi op forsvarsmæssigt, og vi kom også til de nødvendige chancer, men formåede at brænde fem helt oplagte, sagde Thomas Brix.

KFUM spiller på søndag den sidste kamp inden julepausen. Her gælder det TM Tønder på hjemmebane.

Tommerup - Team Haderslev KFUM 24-23 (14-13)

Håndbold, 3. division, mænd

Topscorer, KFUM: Rasmus Hansen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce