x
Annonce
Vejen

Spis dig fri for diabetes

Foredraget er baseret på den nyeste forskning og mange års erfaring med ernæring og sundhed, samt Jane Kudsks personlige oplevelse med at spise sig fri af flere forskellige sygdomme og skavanker. PR-foto

Vejen: Har du type 2-diabetes og er træt af udsigten til at skulle have mere og mere medicin, så er dette foredrag noget for dig. Torsdag 19. marts kl. 19 kan du høre, hvordan det er muligt for langt de fleste at spise sig fri for type 2-diabetes.

Det er bogaktuelle Jane Kudsk, der gæster Vejen for første gang med sit foredrag "Spis dig fri for type 2-diabetes". Her forklarer hun, hvorfor de officielle kostråd til type 2-diabetikere er forældede, og at de ikke helbreder diabetes.

Jane Kudsk har indtil for tre år siden arbejdet på Sundhedscenter Kolding, men har siden været selvstændig ernæringsvejleder og foredragsholder.

- Da jeg var offentligt ansat, var jeg tvunget til at følge de officielle kostråd. Min erfaring er bare, at de ikke hjælper type 2-diabetikere. Derfor vender jeg nu tingene på hovedet, og det giver helt andre resultater, siger Jane Kudsk i en pressemeddelelse.

Foredraget henvender sig til mennesker med type 2-diabetes eller forhøjet blodsukker (prædiabetes) og deres pårørende.

Foredraget foregår på Østerbyskolen i Vejen. Billetter købes via Jane Kudsks hjemmeside eller ved indgangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce