Annonce
Varde

Spiserigets opfinder åbner The Eatery på Thoras Gård i Blåvand

Mette Thomsen Høj er oprindelig tekstiluddannet. Men i 2012 sprang hun og ægtemanden ud med cafe i Varde. Nu åbner hun i Blåvand i løbet af den næste uges tid, med The Eatery. Arkivfoto: Rene Hollmann
Anne-Marie Lidegaard, Blåvands-koryfæ igennem 35 år, har solgt cafeen i Thoras Gård til Mette Høj, kvinden der startede Spiseriget i Varde.
Annonce

Blåvand/Varde: Da Mette Thomsen Høj i foråret 2012 åbnede cafeen Spiseriget i en baggård i Kræmmergade, var det en duft af storby, der indfandt sig.

Nu åbner hun i løbet af den næste uges tid cafeen The Eatery, hvor Café Pia hidtil har huseret på Thoras Gård i Blåvand.

- Der er travlt. Telefonen gløder, og vi skal være klar til uge syv, siger Mette Thomsen Høj.

Hun informerede i november sit personale i Spiseriget i Varde om, at hun havde fået et enestående tilbud, der betød, at hun fra januar ikke kunne videreføre Spiseriget i Varde.

To dage efter den besked, som ikke røbede, at Mette Thomsen Høj havde fået tilbudt cafeen i Thoras Gård i Blåvand, blev Spiseriget i Varde solgt til en tidligere medarbejder.

Annonce

Bygningen er stadig Anne-Maries

I Blåvand åbner The Eatery på bekostning af Cafe Pia, som Anne-Marie Lidegaard har drevet.

Anne-Marie Lidegaard har haft Thoras Gård på en af de helt centrale placeringer i Blåvand i 35 år. Hun fortsætter som ejendommens ejer og udlejer til The Eatery og de øvrige lejemål i gården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vandski stjålet fra båd på land

Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce