Annonce
Sønderborg

Spisested lukker i butikscenter: Matas tager over

Når ugen er omme, er det slut med Kong Kian i Borgen. Arkivfoto: Timo Battefeld
Søndag er der sidste åbningsdag hos Kong Kian i Borgen. Matas vil bruge lokalet til udvidelse.

Sønderborg: Søndag er sidste åbningsdag for Kong Kian i Borgen, der siden maj 2017 har solgt salat og sandwich i butikscentret.

- Butikken har ikke leveret de tal, den gerne skulle. Den tjente ikke penge, forklarer butikschef Bo Hansen.

Han oplyser, at Kong Kian for et år siden opsagde sit lejemål i Borgen med udgangen af 2019, men fik et tilbud om, at komme hurtigere ud af aftalen, fordi Matas gerne ville overtage her og nu.

- Vi har lavet lukkeaftale med Kong Kian, fordi Matas gerne vil forny og ombygge deres butik, siger centerchef Flemming Enghave.

Matas vil frem til 1. december være i gang med ombygningen, hvorefter der er pause til efter jul. Herefter sker der for alvor noget, så Matas sidst i januar kan tage en ny, fin og større butik i brug.

Annonce

Også lukket i Aabenraa

I begyndelsen af september lukkede Kong Kian sin forretning på Storegade i Aabenraa. Kæden begrundede i en e-mail beslutningen med, at den ikke kunne bemande afdelingen ordentligt og ville holde fokus på sine andre afdelinger.

- December vil måske have været god for os i Borgen, men på den anden side ville vi mistede penge de halvanden måned før, så derfor sagde vi ja til tilbuddet fra Matas, siger butikschef Bo Hansen.

Han begyndte i sin tid Kong Kian, men er ikke længere indehaver. Bo Hansen oplyser, at virksomheden er blevet overtaget af en tysk kvinde, der driver lignende virksomhed syd for grænsen.

De to Kong Kian-ansatte i Borgen vil blive overført til Kong Kians tilbageværende forretning på Rådhustorvet i Sønderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce