Annoncørbetalt indhold

Spisesteder på stadens broer

Annonce

Denne artikel er sponsoreret af OLIOLI

København har et utal af spisesteder med lokationer over hele byen. Er du sulten efter noget relativt hurtigt og nemt, og ved du ikke præcis, hvor du vil spise – ja, så bliver du næsten helt svimmel med alle de muligheder.

Nogle gange er kæresten eller kammeraten også bare ubeslutsom, og så er det rart at kunne sige ”Jeg kender et godt sted i nærheden!” Derfor får du her et meget nemt og hurtigt overblik over et herrelækkert spisested på hhv. Østerbro, Nørrebro og Vesterbro.

Østerbros OLIOLI Poke Bar: Denne restaurant ved Trianglen på Østerbro er helt klart et besøg værd. OLIOLI udvider ofte pga. deres forrygende succes, og det er ganske velfortjent! På den travle Trianglen kan du her sætte dig og hvile fødderne, mens du nyder en af byens allerbedste Poke Bowls og en forrygende kop kaffe eller frisk juice.

OLIOLI sikrer også mere end tilfredsstillende kundeservice, da deres personale og godt uddannet og står storsmilende klar til at fylde din bowl – også i rush hour.

Kender du ikke til Poke Bowls, så stammer konceptet fra Hawaii, hvor friske grøntsager arrangeres i en dyb skål sammen med frisk rå fisk – som regel laks eller tun. OLIOLI har imidlertid udviklet konceptet, så de har bowls til enhver, også dem som ikke bryder sig så meget om fisk. De har sat et nordisk præg på deres bowls med oksekød, kyllingekødboller og har endda også vegetariske alternativer med tofu og avocado.

Ved du præcist, hvad du kan lide, så kan du også lave din helt egen bowl hos OLIOLI lige efter dine ønsker. Vil du have den bedste oplevelse, så anbefaler vi at styre en smule udenom myldretiden, da stedets popularitet godt kan fylde butikken til randen.

Vesterbros Sticks’n’Sushi: Vi fortsætter i fiskens tegn med denne restaurant på Vesterbro. Når det gerne må være både nemt, lidt ekstra lækkert og ikke mindst autentisk. Restauranten på Istedgade er en perle i et råt kvarter, der giver en udsøgt oplevelse på det japanske køkkens præmisser. Så kunne man tænke sig en mindre kulturoplevelse oveni et af de sundeste og mest velsmagende måltider, du får i år, så er Sticks’n’Sushi klart et besøg værd. Deres menukort er overvældende på den gode måde, og deres fiskearrangementer er overdådige.

Nørrebros Sliders: Det er rigtig svært ikke at nævne denne restaurant på Nørrebro. Stedet serverer noget af det mest velsmagende og tilfredsstillende fast food i byen. De er ikke bange for at eksperimentere med spøjse sammensætninger af burgere, der ligner noget fra en film.

Menukortet er udviklet med et mål om at inducere total og komplet nydelse hos gæsterne. Sjældent har du set så meget og så lækkert fyld mellem to burgerboller. Til maksimal nydelse af måltidet, fokuserer stedet også på at skabe en god atmosfære, der afrunder oplevelsen. Indretningen præges af minimalistisk skandinavisk design på en rå og industriel facon.

Mysteriet løst Nu har du rigtig gode muligheder for at tage en hurtig og sikker beslutning, næste gang du skal ud at spise. Ikke mere spildtid og ikke flere sløve pizzaslices! Vi glæder os til at høre, hvad du synes om vores anbefalinger, så kom afsted, bliv mæt og giv stedet din anbefaling! Bon appetit!

Denne artikel er sponsoreret af OLIOLI

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.