Annonce
Esbjerg

Sponsor klapper EfB på ryggen i to år mere

Det faglige Hus har forlænget samarbejdet med EfB i yderligere to år. Arkivfoto JV
Det Faglige Hus og EfB har forlænget samarbejdet i yderligere to år, og den vestjyske fagforening vil således fortsat være at finde på ryggen af EfB'ernes spillertrøjer.

Esbjerg: Når Esbjerg fB fredag aften i Herning tager hul på en ny og udfordrende sæson i Superligaen med en udekamp mod FC Midtjylland, vil de vestjyske fodboldspillere stadig have rygdækning fra Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus' navn vil nemlig fortsat være at finde på ryggen af kamptrøjerne.

Parterne har netop forlænget samarbejdet i yderligere to år, og den Esbjerg-baserede virksomhed fortsætter dermed ufortrødent på næsthøjeste trin som Super Elite Partner i klubben, oplyser EfB i en pressemeddelelse.

Hos EfB er der stor tilfredshed at spore over forlængelsen, og administrerende direktør Brian Bo Knudsen ser især frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Annonce
Vi ser det som en naturlig ting at bakke op om lokalsamfundet, og derfor fortsætter vi hos EfB.

Johnny Nim, landsformand i Det faglige Hus

Lokal opbakning

- Vi er glade for, at Det Faglige Hus fortsat kan se værdien i at være en stor partner i Esbjerg fB, da det bekræfter styrken af vores projekt og vidner om en stor interesse for os. Derudover er Det Faglige Hus en mangeårig samarbejdspartner, som vi glæder os over at have med om bord også i de kommende to sæsoner også, siger direktøren.

Hos Det Faglige Hus pointerer landsformand Johnny Nim vigtigheden af at bakke op lokalt og fremhæver desuden resultaterne i Esbjerg fB.

- Vi ser det som en naturlig ting at bakke op om lokalsamfundet, og derfor fortsætter vi hos EfB. Det Faglige Hus har været med i både gode og dårlige tider, og lige nu er EfB-projektet særdeles interessant med både nyvundne bronzemedaljer og europæiske kampe ventende forude, siger Johnny Nim i pressemeddelelsen.

Det Faglige Hus har været en del af sponsorteamet i Esbjerg fB i mere end ti år.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce