Annonce
Esbjerg

Sponsorløb i Tjæreborg: Millionen blev nået

Her er Lærke Fentz på vej rundt med en beboer fra Tjæreborg Ældrecenter. Lærke, som går i 3. g på Esbjerg Gymnasium, er til daglig cykelpilot på plejehjemmet. Foto: Per Benny Paulsen
Den 11. udgave af sponsorløbet søndag eftermiddag resulterede i knap 147.000 kroner til Tjæreborg Idrætsforening og Tjæreborg Gymnastikforening. Det er ny rekord for arrangementet.

Esbjerg: Den 11. udgave af sponsorløbet i Tjæreborg blev en overvældende succes. I det skønnest tænkelige sensommervejr med 22 graders varmeskaffede de lidt over 90 deltagere ikke færre end 146.781 kroner i kassen til ligelig fordeling mellem Tjæreborg Idrætsforening og Tjæreborg Gymnastikforening.

Det store beløb betyder, at millionen dermed er nået totalt, da de tidligere ti udgaver af arrangementet samlet var nået op på 906.000 kroner. De knap 147.000 kroner er ny rekord for sponsorløbet.

Deltagerne var fordelt med 16 i cykling, 59 i løb, fordelt på 19 løbehold, og 18 i spinning.

Annonce

- Arrangørerne kunne glæde sig over, at der var flere deltagere og flere tilskuere end sædvanligt, fortæller løbets speaker, Erik Friis-Nielsen, som er formand for Tjæreborg Motion.

Flot indsats af cykelpilot

19-årige Lærke Fentz, elev fra 3.g på Esbjerg Gymnasium,  cyklede rundt med en beboer fra Tjæreborg Ældrecenter en rickshaw.

- Det vil nu sige, at jeg cyklede det meste af den time løbet varede, fordi beboeren blev træt af de mange indtryk, så til sidst løb jeg alene i mål, fortæller Lærke Fentz, som til daglig er cykelpilot på plejehjemmet i Tjæreborg.

JydskeVestkystens sportsjournalist Chris Uldahl Pedersen var igen den deltager, som cyklede de fleste pengehjem via sponsorater, hele 42.545 kroner. René Johannessen var feltets hurtigste rytter.

Blandt deltagerne var borgmester, Jesper Frost Rasmussen (V), og borgmesterkandidat Jakob Lykke (S).  Efter sponsorløbet samledes 165 deltagere, hjælpere og 30 seniorer til spisning.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

12.000 ansatte ved Esbjerg Kommune kan blive mødt med krav om gyldigt coronapas i næste uge: Pandemien kræver drastiske midler, siger borgmester

EfB For abonnenter

Den store EfB-analyse: To trænere, fem anførere, fem målmænd, 34 startere, 21 debutanter og meget mere

Haderslev

Forældre advarede Folketinget: Naturnationalpark bliver no go for vores børn

Sydjylland For abonnenter

Ugens pletskud: Stop lige engang

Erhvervsredaktøren: Nu trækker vi lod om den grønne omstilling

Vejen For abonnenter

Mette er klar til kæmpe opgave: EU-modstandere vil samle 70.000 underskrifter

Esbjerg

Drengerøve på hjul spreder juleglæde: Man bliver jo fandeme rørt helt ind i hjertet

Kolding

Voldsomme billeder: Op mod 30 brandfolk kæmper med stor gårdbrand

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Kolding

Barejer er kæmpefan af Kasper Schmeichels Leicester: Jeg har holdt med det "lortehold" siden jeg barn

Haderslev For abonnenter

Venstre sat i skruetvinge: Dampark-afgørelse handlede om borgmesterkæden

Billund

Stjal bil i tomgang: Fuld fange på udgang kørte galt kort efter

Annonce