Annonce
forside

Sponsorløbet i Tjæreborg gav 107.244 kroner

Tjæreborg: Lørdagens sponsorløb i Tjæreborg på afslutningsdagen for sportsfesten var et nyt bevis på, at der er et godt sammenhold i byen. Omkring 100 motionister stillede op i både løb og cykling, og anstrengelserne resulterede i, at der kom 107.244 kroner i kassen til kunstgræsbanen. TIF håbede på mindst 100.000, så det endelige resultat indfriede de store forventninger, som foreningen havde til det årlige arrangement.

- Løberne sørgede for sammenlagt 79.124 kroner, mens cykelrytterne kørte 28.120 kroner hjem. JydskeVestkystens sportsjournalist Chris Uldahl Pedersen var atter den rytter, som cyklede flest penge ind til projektet, nemlig 18.770 kroner, mens den unge Frederik Uhre kørte de flest omgange - 35, oplyser TIF's formand, Flemming Nielsen.

Sponsorløbet havde deltagelse af folk i alle aldre og også flere familier, for eksempel familien Uldahl Larsen med Mette og Dennis som forældrene og deres børn, Mikkel på 4 år og storesøster Frederikke på 7 år. Mikkel var på cykel, mens Frederikke løb.Et hold ved navn Tines Flaver løb sammenlagt 24 omgange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce