Annonce
Billund

Sports- og Kulturgalla rykket til efteråret

Sports- og kulturgalla bliver i år rykket til efteråret. Arkivfoto: Andreas Bjerre
Sports- og kulturgalla, som blev aflyst tidligere i år på grund af corona, er nu blevet rykket til den 30. september.
Annonce

Grindsted: I år bliver der bliver sports- og kulturgalla, hvor Billund Kommune hylder kommunens sports- og kulturtalenter. Arrangementet blev aflyst tidligere i år på grund af corona, men er nu blevet rykket til den 30. september.

Det oplyser Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Det bliver samme brag af en fest, selvom der naturligvis vil blive taget hensyn til gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Med god afstand mellem deltagerne vil aftenen stadig indeholde både underholdning, mad og vigtigst af alt uddeling af årets priser og hædersbevisninger til kommunens sports- og kulturtalenter.

Formanden for unge- og kulturudvalget Stephanie Storbank (V) glæder sig over, at det nu lykkedes at få afholdt sports- og kulturgalla.

- Vi sidder med nominerede, som fortjener den hyldest og hæder, som vi alle havde set frem til. Men derudover er det ikke bare et event for de nominerede, men en hyldest for hele sports- og kulturlivet i vores kommune, som især efter en svær tid under corona-krisen har brug for vores fulde opbakning og hyldest, siger Stephanie Storbank i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Trekantområdet

Dagens coronatal for Fredericia er klar: Vigtigt parameter falder fortsat - men flere er konstateret smittet

Annonce