Annonce
112

Springer i søen for sjov og imod tømmermændene

Temperaturen sneg sig godt over 25 grader søndag eftermiddag, og så lod søstrene Sarah og Anna Møllegaard Refshauge sig køle i søen. Foto: Jacob Schultz
De varme temperaturer drev søndag mange mennesker ud til Vedsted Søbad.
Annonce

Vedsted: Mens mange på egnen sikkert plejede tømmermændene fra weekendens Kløften Festival med kold sodavand og saltede chips i skyggen, var der gang i den ved det populære Vedsted Søbad, hvor nogle - også folk med tømmermænd - nød søndagens varme solstråler.

Søbadet er også gæstet af en strid vind fra vest, og det tager ifølge ekspedienten ved søbadets isbod lige toppen af gæsterne, der kunne være flere af.

Men blandt menneskerne på den populære badebro, hvor der er mulighed for spring fra både bro og vippe, gør vinden ikke noget.

- Der er bare dejligt at være her, og så er vandet varmere her end ude ved Hejsager Strand, synes jeg, siger 11-årige Mads Emil Vollstedt, der gæstede søbadet sammen med sin kammerat Andreas Lei Arevad.

De to konkurrerede i, hvem der kunne lave de flotteste spring fra badebroen.

- Og så skal vi på McDonalds bagefter - igen.

Line Nielsen, tømmermændsramt badegæst.

Annonce

Tømmermænd skulle holdes i ro

Vedsted Badesø ligger halvanden kilometer fra E45, og det er Sønderjyllands reneste badesø, og altså måske også det varmeste badevand i området, skal man tro flere af gæsterne.

Lidt længere inde på broen, hvor de seje drenge ikke står i kø for at lave imponerende spring, lyder kvindestemmer, der skriger en smule af en øl eller to for meget.

- Det er mega dejligt, siger Kamilla Dahl, der er hoppet i vandet før sine to veninder Malene Dahl og Line Nielsen.

Ingen af de tre piger kan huske, hvornår de kom hjem fra gårsdagens fest i Kløften. De hørte dance-musikeren Djämes Braun, og derefter slører hukommelsen lidt, siger de. Da alle tre er kommet i vandet, bliver de enige om, at det er det eneste rigtige til tømmermændene.

- Og så skal vi på McDonalds bagefter - igen, siger Line Nielsen

Alt imens de tre veninder bliver kølet ned i søen, strømmer unge som ældre frem og tilbage på broen - i og op fra vandet. Vinden har ikke taget modet fra nogen, og inde på stranden sidder sågar en håndfuld unge mennesker med en flaske kulørt alkoholshots. Kløften varer måske lige til mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce