Annonce
Kolding

Spritny Rema 1000 er klar til at åbne i Kolding

Martin Olesen er købmand i den nye Rema 1000, som åbner på Vejlevej i næste uge. Foto: Steffen Nielsen
I næste uge åbner REMA 1000 ny butik på Vejlevej, hvor den erfarne Rema 1000-købmand Martin Olesen skal stå i spidsen.
Annonce

Kolding: Torsdag 26. november bliver Kolding en dagligvarebutik rigere. Her åbner nemlig den nye Rema 1000 på Vejlevej over for Kolding Storcenter.

Til at byde velkommen står købmand Martin Olesen, som har stor erfaring fra sine efterhånden mange år i discountkæden. Den 34-årige købmand har en lang karriere inden for dagligvarehandel bag sig og kan til foråret fejre 10 års jubilæum i Rema 1000. De seneste knap fem år har han været købmand i Rema 1000 Billund, og inden da har han bl.a. været souschef i to andre Rema 1000-butikker i henholdsvis Horsens og Bredballe ved Vejle.

Annonce

Noget helt specielt

For Martin Olesen er det en stor glæde at få lov til at åbne en helt ny butik og være med til at forme den i samarbejde med hele holdet af medarbejdere.

- Jeg ser rigtig meget frem til at åbne en helt ny, stor og virkelig flot Rema 1000 i Kolding. Det er noget helt specielt at få lov til at være med fra begyndelsen omkring åbningen af en butik, og derfor glæder både mine medarbejdere og jeg os helt vildt til at byde kunderne velkommen, siger Martin Olesen i en pressemeddelelse.

Privat bor Martin Olesen i Billund med sin kæreste Mette, som også arbejder i Kolding. Parret har sat deres hus til salg med henblik på at flytte tættere på den nye butik og deres familier.

REMA 1000 på Vejlevej 259 i Kolding åbner torsdag den 26. november kl. 8.00. Butikkens åbningstider bliver 7.00-21.00 alle ugens dage.


Det er noget helt specielt at få lov til at være med fra begyndelsen omkring åbningen af en butik.

Martin Olesen, købmand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Jesper Petersen bliver ny statsrevisor

Annonce