Annonce
Erhverv

Sprogskole sat til salg: Samlet pris 12,8 millioner

Erhvervsejendommen på Nørretorv 3 ligger kun få meter fra gågaden i Aabenraa. Foto: Nordicals
De to tidligere AOF Syd-bygninger centralt beliggende i Aabenraa er blevet sat til salg for et tocifret millionbeløb.

Aabenraa: For knap et halvt år siden gik sprogskolen og kursusudbyderen AOF Syd i Aabenraa konkurs. Efterfølgende er det meste af inventaret blevet solgt på auktion, og nu har kurator så allieret sig med en erhvervsmægler, som har fået ansvaret for hurtigst muligt at sælge skolens to bygninger, der ligger meget centralt placeret i Aabenraa få meter fra gågaden.

Det er erhvervsmægler og medindehaver af Nordicals René Damkjær, der for få dage siden har sat de to bygninger til salg, og han har valgt at forsøge at sælge dem enkeltvis.

Det drejer sig om bygningerne på Nørretorv 3 og 5, og de kan købes for henholdsvis 6,9 millioner kroner og 5,9 millioner kroner.

Ifølge erhvervsmægleren byder de to ejendomme på flere og forskellige muligheder, og derfor har man også valgt at sælge dem hver for sig.

Selv om de to ejendomme kun har været sat til salg i kort tid, er der noget, der tyder på, at interessen er der.

- Jeg har allerede fået henvendelser fra et par personer, der gerne vil kigge nærmere på bygningerne og have en fremvisning, siger René Damkjær.

Annonce
Jeg har allerede fået henvendelser fra et par personer, der gerne vil kigge nærmere på bygningerne.

René Damkjær, erhvervsmægler

Central placering

De to ejendomme er beliggende 50 meter fra gågaden i Aabenraa, og AOF Syd har brugt dem til henholdsvis administration og undervisning. Hvad de i fremtiden skal bruges til, har erhvervsmægleren flere bud på.

- Bygningen på Nørretorv 3 kunne blive brugt som firmadomicil, men der vil også være mulighed for at indrette studielejligheder eller måske kollegieværelser, siger René Damkjær.

Nørretorv 5 er af AOF Syd primært blevet brugt til undervisning og er indrettet med flere større undervisningslokaler. Derfor ville det også være oplagt, at ejendommen fortsat anvendes til kurser og undervisning.

- Men ejendommen kunne også bruges som foreningslokaler eller laves om til et fitnesscenter, siger René Damkjær, der har fået en klar opfordring fra kurator.

- Kurator ønsker ikke, at det bliver trukket i langdrag, siger René Damkjær.

René Damkjær skal dog ikke forvente, at der fra kommunal er den store interesse i at investere i ejendommene.

- Vi holder da øje med dem, men vi samler ikke på kvadratmeter. Lige nu har vi ikke i sinde at overveje et køb, siger Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen (V).

Bygningerne

Efter at sprogskolen og kursusudbyderen AOF Syd i Aabenraa gik konkurs for et halvt år siden, er skolens bygninger nu blevet sat til salg.

Den ene ejendom er på Nørretorv 3 og koster 6,9 millioner kroner.

Den anden ejendom er på Nørretorv 5, og her er kontantprisen 5,9 millioner kroner.

Begge bygningerne ligger få meter fra gågaden i Aabenraa.

Ejendommen på Nørretorv 5 blev tidligere brugt til undervisning. Foto: Nordicals
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne fra en lukket covid-afdeling: Sådan modtages corona-patienterne

Annonce