Annonce
Sport

Ståle Solbakken forventer sølvfinale mod AGF

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Ståle Solbakken er overbevist om, at den direkte duel søndag mod AGF bliver afgørende for andenpladsen.

Efter 0-0 i søndagens derby mod Brøndby har FC København nu ikke vundet i fem kampe i streg.

Derfor nærmer AGF sig hovedstadsklubben på 3F Superligaens andenplads, og med en sejr mod FC Midtjylland søndag aften skar aarhusianerne københavnernes forspring ned til to point.

FCK-manager Ståle Solbakken er helt sikker på, at næste rundes direkte duel mod AGF bliver afgørende for, hvem der får sølvmedaljerne.

- Det bliver en finale for os søndag mod AGF.

- Jeg har kigget bagud hele foråret, for det har ligget i kortene længe, at det skulle blive svært for os at vinde mesterskabet i år, siger Solbakken.

Mestrene fra FC Midtjylland stillede med flere reserver søndag mod AGF, men det er ikke noget, der frustrerer FCK-manageren.

- Det kan ikke irritere mig, for det er fortjent, at de har vundet mesterskabet.

- De kan lave alle mulige ændringer, og sådan er livet, fastslår Solbakken.

FCK-dynamoen Rasmus Falk er skuffet over søndagens derby-præstation, men han er fortrøstningsfuld i forhold til den direkte duel om sølv med AGF.

- Den næste kamp mod AGF ender vel ud med at blive afgørende, men vi er vant til at spille kampe, hvor der er noget på spil, siger Falk.

Samtidig ærgrer han sig over, at hovedstadsklubben nu skal kigge nedad i tabellen.

- Det var ikke det, vi havde håbet på inden sæsonen og heller ikke for en måned siden, men vi har ikke været gode nok til at jagte, mener Rasmus Falk.

Til søndagens derby var FCK-spids Dame N'Doye ude af truppen, men senegaleserens kontraktsituation er fortsat uændret, fortæller Solbakken.

FCK tager næste søndag imod AGF i en direkte duel om sølvmedaljerne.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Annonce